Focus 2020.

Autor: Tomislav Radić
Objavljeno: 24.11.2020. 8:32:56
Focus 2020.

Foto: Tomislav Radić

Ovogodišnje 6.izdanje FOCUS konferencije o inovacijama i komunikacijama u javnoj upravi i javnim tvrtkama održat će se 25. i 26. ovog mjeseca online.


 Na konferenciji će među ostalima, govoriti direktorica odjela strateških komunikacija u Europskoj komisiji Tina Zournatzi; direktor službe za javne komunikacije i informacije Vlade Nizozemske Erik den Hoedt, glavni tajnik Skupštine europskih regija Christian Spahr, glavni tajnik Venice Club-a Vincenzo Le Voci, ministar za javnu upravu Republike Slovenije Boštjan Koritnik te predsjednik Hrvatske zajednice županija Goran Pauk i Krešo Glavač, v.d. voditelja Službe za odnose s javnošću Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske. Sudionici konferencije imat će 17 predavanja i dva panela pod nazivom: „Pogled medija na komunikacijske poruke javne uprave“ te panel „Obilježja i izazovi komunikacije u političkim i javnim institucijama“.


Ovogodišnje sudjelovanje na konferenciji je bez plaćanja kotizacija a svi zainteresirani mogu se prijaviti putem službenih web stranica www.focus-conference.eu. Organizatori konferencije su Apriori Institut za integrirano inkluzivne komunikacije jugoistočne Europe i Konrad-Adenauer Zaklada. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 17.2.2024. 13:17:16

Create Account