Iz apartmana u Tučepima nestala maloljetnica; policija poziva građane da jave oko što znaju

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 17.8.2017. 14:44:15
Iz apartmana u Tučepima nestala maloljetnica; policija poziva građane da jave oko što znaju

Foto: Nestali.hr

Policija traga za 14-godišnjom djevojčicom čiji je nestanak prijavila njena obitelj još u ponedjeljak, izvijestila je u četvrtak splitsko-dalmatinska Policijska uprava, koja poziva građane da jave ako imaju neku informaciju o njoj.


U priopćenju odaslanom medijima policija navodi da im je 14. kolovoza prijavljen nestanak maloljetne Marije Marinele Grgić rođene 2003. godine čiji su nestanak prijavili roditelji nakon što je u prvim satima toga dana otišla iz apartmana u Tučepima, na adresi Dračevice.


Visoka je 157 centimetara, jače tjelesne građe, kestenjaste ravne kose do ramena, svijetloplavih očiju. Dobro govori hrvatski i njemački jezik. U trenutku nestanka bila je odjevena u bijelu kratku majicu i roze kratke hlače, a na nogama je imala crne tenisice. Fotografija i podaci nestale Marije Marinele Grgić objavljeni su na web stranici nestali.hr .


Policija moli sve koji imaju bilo kakvo saznanje ili informaciju o nestaloj maloljetnici da dojave u najbližu policijsku postaju ili na telefon 192 kao i putem elektronske pošte: splitsko-dalmatinska@policija.hr. 


(Hina)


Vezane vijesti
Ažurirano: 9.11.2022. 11:04:55

Što mislite o rezultatima popisa stanovnika u Sesvetama?

Broj popisanih daleko je manji od očekivanog
Mnogi se odselili zato nas nema koliko smo mislili
Nije loše, ipak je broj stanovnika Sesveta u porastu
Očekivano, sve što se moglo doselit u Sesvete već se doselilo
Ovo je još dobro naspram drugih sredina
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account