Mako Vukes s pop baladom Od sada sam tvoj sudjeluje na skorom CMC festivalu u Vodicama

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 3.6.2023. 16:40:58
Mako Vukes s pop baladom Od sada sam tvoj sudjeluje na skorom CMC festivalu u Vodicama

Foto: Promo

Naš sused iz Marije Bistrice (Globočec) Marko Vukes, pjevač i autor glazbe nakon pisanja za druge, vraća se svojim pjesmama koje sam izvodi, a predstavit će se na CMC festivalu u Vodicama.
Popularni glazbenik Marko Vukes , nakon odlično prihvaćenog studijskog albuma „Žedan tvoje ljubavi“, u lipnju će se po drugi put predstaviti publici na nadolazećem CMC festivalu u Vodicama s novim singlom zvučnog naziva „Od sada sam tvoj“. Glazbu i aranžman prekrasne pop balade „Od sada sam tvoj“ potpisuje Marin Bando, dok su za tekst pjesme u izdanju Croatia Recordsa zaslužni Krešimir Tolj i Marko Zeljković Zelja. 


Marko, koji je hrvatskoj javnosti dobro poznat kao vrstan pjevač i zabavljač, godišnje napravi tisuće kilometara sa svojim pratećim bendom Share Love With Others, i to ga čini izrazito radosnim jer su svakodnevni nastupi, neposredna komunikacija i izvrstan i iskren odnos s publikom san svakog glazbenika. Profilirao se u jednog od najpopularnijih glazbenika za svadbene svečanosti i razne prigode u Hrvatskoj te ga publika ima prilike slušati svaki vikend na drugoj lokaciji.  Marka imate prilike uživo čuti 9. lipnja u klubu Makina u Vodicama, dok će novi singl „Od sada sam tvoj“ službeno predstaviti u subotu, 10. lipnja, na jubilarnom 15. izdanju CMC festivala, čemu se jako veseli te jedva čeka izlazak na prestižnu binu.


„Na prvo slušanje pjesmu sam osjetio kao dio onoga što živim, ljubim i radim. Kako godine prolaze, osjećam sve veću odgovornost prema publici koja je zavoljela i prihvatila sve moje pjesme i važno mi je da taj osjećaj poštujem i njegujem.

'Od sada sam tvoj' doživljavam kao nastavak glazbene priče koju polako, ali sigurno gradim godinama…gotovo svakog vikenda sam u direktnom kontaktu s mladim ljudima na nastupima i ulijeva mi nadu njihov izbor pjesama uz koje se vesele i s kojima žele slaviti ljubav.“


Iza prekrasnog video izdanja za singl „Od sada sam tvoj“ stoji Eagle Music Media u režiji Nevene Vukes. Spot sniman u Zagorju na OPG-u Tomurad i očaravajućem slapu Zarečki krov pored Pazina donosi iskrenu priču ljubavnog para Klare Kurešić i Antonija Čukoića, dok ulogu prijateljice ima Lora Krčmar. U spotu pratimo priču dvoje mladih od njihovog upoznavanja do čvrste odluke mladića da bude uz svoju dragu do kraja života, dok se nježni kadrovi snimani u romantičnom ambijentu rasadnika cvijeća isprepliću sa snažnim i upečatljivim kadrovima istarskih slapova.


No da je Marko Vukes svestran, dokazuje i činjenica da se glazbenik ove godine na CMC festivalu ima prilike predstaviti u dvostrukoj ulozi, kao izvođač i kao autor. 

„Kao izvođač radostan sam i zahvalan što mogu na ovoj prestižnoj bini prezentirati svoju pjesmu 'Od sada sam tvoj' za koju se nadam se da će je šira publika prepoznati i osjetiti.

Kao autor i producent uz kolegu Tonija Ćosića stojim iza pjesme 'Kap na licu tvom' mlade pjevačice Marije Jelovečki koja će biti izvedena na festivalu gdje Marija ujedno ima i promociju svog prvog studijskog albuma 'Slobodna sam', na kojem sam potpisan kao izvršni producent.“


Ukoliko ste blizu grada Vodica, nikako nemojte propustiti glazbene poslastice 9. lipnja u klubu Makina te 10. lipnja na festivalskoj pozornici CMC festivala koje vam donosi Marko Vukes, bilo sam, bilo sa svojim pratećim bendom ili pak kao autor pjesme koju donosi mlada Marija Jelovečki! Za ostale brojne nastupe Marka možete pratiti na društvenim mrežama gdje je vrlo aktivan i svakodnevno donosi zanimljivosti iz svog glazbenog života.


Vezane vijesti
Ažurirano: 15.5.2023. 16:14:05

Create Account