Modne inspiracije - praktični vodič za nju i njega

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 21.5.2024. 14:16:35
Modne inspiracije - praktični vodič za nju i njega

Foto: answear

Odabir odjeće ne bi trebao ovisiti isključivo o trendovima, nego i o udobnosti i funkcionalnosti. Čak i najbolje odjevene žene će vam reći kako se osobni stil razvija tijekom godina.  Ali unatoč promjenama u modi, ključno je zadržati autentičnost. Ovaj vodič nudi praktične savjete kako biste pronašli stil koji odražava vašu osobnost.


Odabir odjeće nije samo o trendovima, već i o udobnosti i funkcionalnosti. Uz savjete answear.hr-a naučit ćete kako kombinirati komade koji su ne samo estetski privlačni, već i praktični za svakodnevni život. A potom, pronađite hlače, majice ili čak muške sunčane naočale na answear.hr kako biste upotpunili svoj ormar i poboljšali svoj stil.


Pomiješajte klasičnu garderobu sa suvremenom

Prvu modnu inspiraciju koju ću vam preporučiti je da pomiješate klasičnu garderobu s suvremenom. Mislim kako mnoge ljude privlače čiste linije i jednostavni komadi koji su ugodni za nošenje. 

Isto tako, ne mogu reči kako su ljudi danas zasta samopouzdani u svoj stil, ali sigurno su vjerni sami sebi u načinu odijevanja. Samopouzdanje dolazi s godinama, stoga pronalazak samopouzdanja je uvijek dobra polazna točka za poboljšanje stila.


Vizualizirajte komade odjeće

Udobnost bi vam trebala biti na prvom mjestu. Ali kako uopće znati što s čim kombinirati? 

Pronalaženje komada koji idu jedan s drugim zna biti teško, posebice ako nemate iskustva s modom. No zapamtite kako s tamnijim komadima možete iskombinirate gotovo svašta. 

Recimo, žene mogu odabrati par jeansa i neku bjelkasti majicu, dok muškarci mogu staviti neku tamno plavu majicu na kratke crne hlače u ljetnim danima. 

Kratke crne hlače, posebno na muškarcima, izgledaju odlično ljeti, a mogu se skombinirati s gotovo svačim. Stoga zagrabite svoj par na https://answear.hr/k/muskarci/odjeca/kratke-hlace skupa s ostalom ljetnom odjećom koja će sigurno osvježiti vaš ormar.


Odlučite se za dugovječnost umjesto sezonskih komada

Rijetko pratim trendove i radije volim izabrati komade za koje znam kako ću ih moći nositi godinama. Sjajan način za uključivanje modnih trendova u vaš stil je pronaći nešto što još uvijek zadržava neku vrstu bezvremenskog elementa. 

Razmislite hoće li taj komad biti aktualan i sljedeće godine. Pomaže pogledati robne marke koje stvaraju taj bezvremenski ugođaj. 


Pronađite svoje spajalice

Ne ovdje ne govorimo o spajalica ma za papir, već o komadu odjeće kojeg možete spojiti s bilo kojim drugim komadom. Oni ne moraju biti tako jednostavni kao crni blejzer ili par traperica, već eksperimentirajte i uložite u komade koji odgovaraju vašem ormaru i koje možete ponovno nositi na više načina. 

Na primjer, debela mokasina s platformom pomaže dodati dimenziju mnogim odjevnim kombinacijama. Ili neka jednostavna torbica koju možete nositi na bilo koju prigodu. 


Budite u potrazi za svježim inspom

Na Instagramu ili TikToku možemo vidjeti mnoge nove trendove s kojih zatim možete kreirati neki svoj “look”. 

Recimo Tove Studio je, primjerice, predstavio svoju kolekciju SS24, što je bila odlična naznaka onoga što nas čeka ovo proljeće. Imaju nevjerojatna skrojena kompletna odijela, haljine i papuče. 

Stoga uvijek budite na lookout-u za novim inspiracijama kako biste što lakše i brže mogli izgraditi osobni stil. I uvijek pazite kako je vaš outfit udoban i da se u njemu osjećate dobro.Vezane vijesti
Ažurirano: 15.10.2022. 12:48:08

Create Account