Mladen Burnać o koronavirusu (video)

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 18.3.2020. 11:35:37
Mladen Burnać o koronavirusu (video)

Foto: Youtube

Među ostalim osoba iz javnog života, koje su iznijele svoje mišljenje o koronavirusau, priključio se i poznati zagrebački kantautor, i pjevač,  naš susjed iz Dubrave Mladen Burnać. 


Mladen nas je zabavljao ove zime na Sesvetskom fašniku kad smo imali sreću da nam još uvijek nije bio stigao taj omraženi virus.

Uvijek nasmijan (Burnač, ne virus) i pozitivnog stava, objavio je na You Tube, Facebooku i Instagramu, svoju podršku svima u borbi protiv koronavirusa, te poručio: "Izići će sve to na dobro, samo treba još strpljenja i samo bez panike..." :)


Mladen je trenutno u svojevoljnoj samoizolaciji, te radi na čak 2 nova albuma. U pitanju je završavanje novog, 10-tog albuma u karijeri, čiji je izlazak najavio nedavnim singlom "Ako me ikada sretneš" (obradom stare pjesme Dine Merlina, koja dobija samo pohvale). Drugi album na kojemu radi, u stvari je zbirka njegovih stihova, naziva "Knjiga poezije". Na istome će se naći recitacije njegovih pjesama, samo uz pratnju dvije akustične gitare. Ako niste znali, Mladenovi stihovi često izlaze u zbirkama poezije, a njegova pjesma "Jer ti ljubiš drugoga" (danas već legendarni duet sa Arsenom Dedićem), objavljena je i u Međunarodnoj zbirci ljubavne poezije (nakladnik Kultura Snova).




Video: Only Music

Vezane vijesti
Ažurirano: 9.3.2023. 18:18:51

Create Account