Odvjetnica Slobodana Praljka Nika Pinter sinoć ispitana u policiji

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 30.11.2017. 13:44:29
Odvjetnica Slobodana Praljka Nika Pinter sinoć ispitana u policiji

Foto:

Tijelo Slobodana Praljka još je u bolnici u Haagu. Nakon obdukcije, bit će vraćeno Sudu jer je on nadležan za povratak tijela u matičnu zemlju, javio je HRT-ov novinar Branimir Farkaš.


Veleposlanstvo RH u Nizozemskoj je u kontaktu sa Sudom, bolnicom i nizozemskim ministarstvom vanjskih poslova i spremno je u svakom trenutku izdati dokumente koji su potrebni za praćenje tijela.


Veleposlanica RH je tražila sastanak s predsjednikom Suda kako bi se razjasnile okolnosti tragedije u sudnici. Naime, Sud tvrdi da je Praljak umro u bolnici, ali prema informacija koje novinari imaju iz izvora sa Suda, on je umro još u sudnici.


Odvjetnica Nika Pinter sinoć je ispitana u policiji. Ispitivali su je znali li što je Praljak popio i kako je mogao doći do otrova. Ona nije imala saznanja o tome i nema indicija da bi je policija ispitivala u svojstvu bilo kakve mogućnosti da je ona bila ta koja je predala tu tekućinu generalu Praljku.  


Glasnogovornik haškog suda rekao je da se u bočici iz koje je general Praljak pio neposredno prije smrti, nalazila smrtonosna kemikalija.


ICTY je objavio da će tijekom dana biti provedena obdukcija Praljkova tijela, kao i toksikološka ispitivanja.


Što mislite o rezultatima popisa stanovnika u Sesvetama?

Broj popisanih daleko je manji od očekivanog
Mnogi se odselili zato nas nema koliko smo mislili
Nije loše, ipak je broj stanovnika Sesveta u porastu
Očekivano, sve što se moglo doselit u Sesvete već se doselilo
Ovo je još dobro naspram drugih sredina
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account