Gibon Kent prognozirao pobjedu Vatrenih

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 1.12.2022. 15:30:16
Gibon Kent prognozirao  pobjedu Vatrenih

Foto: ZOO Zagreb

Bjeloruki gibon Kent iz Zoološkog vrta Grada Zagreba predviđa da će na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru Hrvatska pobijediti Belgiju. 
Ako se njegova prognoza obistini, Hrvatska će u nokaut-fazu natjecanja ući s čela skupine F.

Djelatnici Zoološkog vrta nadaju se da se Kent vratio u formu i da je njegova prognoza točna. Naime, tijekom ovog se SP-a još nije pokazao u svojem najboljem izdanju. Prvo je prognozirao pobjedu Hrvatske nad Marokom, a pred utakmicu Hrvatske i Kanade nije izabrao pobjednika.


„Kent je predvidio pobjedu Hrvatske. Već je griješio, pa sam uvjeren da ponovo griješi. Najvažnije je da najbolji tim pobijedi. Važan je „fair play“. Uvjeren sam da će naši Crveni vragovi pobijediti vrlo jak hrvatski tim“,  rekao je Nicolaas Buyck, veleposlanik Kraljevine Belgije u Hrvatskoj.


Iako su Belgijci djelatnicima Zoološkog vrta darovali svoje navijačke rekvizite, navijači Vatrenih pospremit će ih za uspomenu te ostati vjerni svojim kvadratićima.


„Danas je Kent bio jako raspoložen za prognoziranje. Nadamo se da će jednako tako biti raspoloženi Vatreni u igri. Kent i članovi njegove obitelji jasno vjeruju u pobjedu Hrvatske. Naše srce kuca za Vatrene“, rekao je Damir Skok, ravnatelj Zoološkog vrta Grada Zagreba.


U nastambi bjelorukih gibona kutiji sa zastavom Hrvatske prvo je prišao Kent, a potom Kulička u društvu kćeri Fione i Salvadore. Kutiju sa zastavom Belgije zagrebački su giboni danas dugo ignorirali.


Vezane vijesti
Ažurirano: 1.2.2024. 15:15:44

U Sesvetskoj Sopnici treba:

Slušati Grad i  prenamijeniti postojeći društveni dom u vrtić
Srušiti staru zgradu i izgraditi novi objekt  vrtića i društvenog doma
Ne raditi ništa, ostaviti stvari kakve sada jesu
Odseliti se u inozemstvo
Nisam upućen, ne znam o čemu se radi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account