Hrvatska danas pobjeđuje Japan - Kent je rekao!

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 5.12.2022. 13:19:16
Hrvatska danas pobjeđuje Japan - Kent je rekao!

Foto: Zoo Zagreb

Bjeloruki gibon Kent slaže se s procjenama sportskih analitičara i kladionica, Hrvatska bi trebala pobijediti Japan u osmini finala Svjetskog prvenstva u Katru.



Nakon što je u Zoološkom vrtu Grada Zagreba gibonima posluženo voće i povrće u kutijama sa zastavama Hrvatske i Japana, Kent se zaletio prema hrvatskoj kutiji i počeo jesti iz nje. Iz toga se iščitava pobjeda Vatrenih.

„Osmijeh na našim licima govori sve. Kent je pokazao odlučnost i brzinu. Nadamo se uspjehu Vatrenih“, rekao je Damir Skok, ravnatelj Zoološkog vrta Grada Zagreba. Budući da se Kent poslužio i voćem iz japanske kutije, Japanci koji su pratili njegovo prognoziranje, nadaju se pogocima svoje reprezentacije u drugom poluvremenu utakmice. 


„Očekujem vrlo dobru igru. Oba tima su kompaktna i vrlo disciplinirana. Japan ima jako brze i mlade igrače“, kazao je Iso Masato, veleposlanik Japana u Hrvatskoj.


Tijekom posjeta Zoološkom vrtu Grada Zagreba japanski je veleposlanik nosio kravatu kojom dominira motiv šahovnice, a koja pri dnu ima malu zastavu Hrvatske. Objasnio je da je riječ o daru Tokamachija, grada u kojem je prije dvadeset godina tijekom Svjetskog prvenstva bio smješten kamp reprezentacije Hrvatske. Tokamachi od tada gaji dobre odnose s domovinom Vatrenih.


Vezane vijesti
Ažurirano: 1.4.2024. 12:50:02

Create Account