METRO Extra na Film Food Festivalu

Autor: Tomislav Radić
Objavljeno: 7.10.2022. 14:23:12
METRO Extra na Film Food Festivalu

Foto: Marko Čolić

METRO Hrvatska je u utorak, 4. listopada, na METRO Extra događanju okupio više od 500 malih i srednjih poduzetnika kako bi proslavili uspješan završetak ljetne sezone 2022. u Parku Zrinjevac u Zagrebu u sklopu Film Food Festivala, METRO je  predstavio nova EXTRA rješenja za još uspješnije poslovanje svojih kupaca. 

Okupljeni su mogli kušati specijalitete koje su pripremili vrhunski hrvatski chefovi Matija Bregeš, glavni chef restorana Baltazar 2.0 i Tibor Valinčić, chef restorana Dubravkin put. Također, METRO je malim i srednjim poduzetnicima predstavio proizvode hrvatskih proizvođača kao što su Orehovec, Premium tartufi, Pisinium, Pelagos, Soline klice, Mljekara Latus i mnoge druge. 

„Iznimno nam je drago što smo uz ovako veliki broj svojih kupaca i partnera mogli proslaviti uspješan završetak još jedne ljetne sezone. Nakon dva Extra događanja koje smo organizirali tijekom travnja kako bismo obilježili njen početak, sada smo se u opuštenoj atmosferi Food Film Festivala osvrnuli na rekordne rezultate protekle sezone. METRO nastavlja biti partner HoReCa sektoru i prvi izbor u pružanju profesionalne podrške koju ovaj sektor treba i zaslužuje“, izjavio je Igor Kotaran, direktor marketinga tvrtke METRO Hrvatska. 

METRO je u Hrvatskoj  počeo poslovati  2001. godine otvorenjem prvoga veleprodajnog centra na zagrebačkom Jankomiru. Danas posluje s ukupno deset veleprodajnih centara u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Zadru, Osijeku, Puli, Varaždinu, Poreču i Dubrovniku. Nakon više od dvadeset godina poslovanja u Hrvatskoj, METRO se pozicionirao  kao lider na HoReCa tržištu na kojemu opslužuje 24 tisuće kupaca, što čini oko 30 posto potreba tog tržišta. Uz kupce iz HoReCa sektora, METRO je usmjeren prema malim trgovcima te malim i srednjim poduzetnicima. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 5.10.2017. 9:34:16

Što mislite o rezultatima popisa stanovnika u Sesvetama?

Broj popisanih daleko je manji od očekivanog
Mnogi se odselili zato nas nema koliko smo mislili
Nije loše, ipak je broj stanovnika Sesveta u porastu
Očekivano, sve što se moglo doselit u Sesvete već se doselilo
Ovo je još dobro naspram drugih sredina
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account