Najavljen ovogodišnji "Floorart"

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 17.4.2019. 21:28:27
Najavljen ovogodišnji "Floorart"

Foto: Zagreb.hr

54. Međunarodna vrtna izložba "Floorart" ove će se godine održati od 13. do 19. svibnja. Na 300 tisuća četvornih metara nastupit će više od 200 izlagača, a Bundek će se šareniti u bojama više od 120 tisuća sadnica.Najpoznatija gradska cvjetna manifestacija po 14.put, može se reći već tradicionalno,  otvara se na Bundeku. Iako, objašnjava voditelj podružnice Zrinjevac Igor Toljan, otvara se s malim zakašnjenjem u odnosu na prošlogodišnju. -Ove godine na zahtjev naših izlagača i posjetitelja maknuli smo izložbu malo kalendarski, ali bit će dovoljno vremena za sve posjetitelje da obave svoje kupovine, manifestacija će trajati do 19.svibnja, tako da u četiri dana bit će dovoljno vremena, naglasio je Toljan. 


A više o samim sadržajima i ovogodišnjem programu izložbe otkrio nam je dopredsjednik Floorarta Darko Uidl. -Svake godine rastemo, za jedan, dva ili tri štanda smo veći u odnosu na prethodnu godinu, a ove godine posadit ćemo više od 130 tisuća sadnica sezonskog cvijeća, otkrio je. 


Proslogodišnju manifestaciju posjetilo je više od 300 tisuća ljudi, a ove godine očekuje ih se i više tvrdi Uidl. Idućeg mjeseca, prošetajte i osjetite i vi dašak proljetne cvjetne rapsodije na Bundeku.


 


Vezane vijesti
Ažurirano: 29.5.2024. 16:00:34

Create Account