Philips pokrenuo humanitarnu pomoć Udruzi Kolibrići

Autor: Tomislav Radić
Objavljeno: 2.12.2021. 17:48:33
Philips pokrenuo humanitarnu pomoć Udruzi Kolibrići

Foto: Vizual akcije

Philips je pokrenuo novu humanitarnu akciju u sklopu koje Udruzi Kolibrići donira 5 kuna za svaku prijavu na newsletter. Sav prikupljen novac bit će namijenjen kupnji pomagala i lijekova te pokrivanju troškova liječenja.



Klikom na prijavu svi zainteresirani moći će napisati prigodnu božićnu čestitku za štićenike Udruge Kolibrići, a na stranici će moći pratiti i broj poslanih čestitki kao i iznos doniranog novca. Po završetku ove akcije, božićne će čestitke biti ispisane i predane štićenicima Udruge zajedno s financijskom donacijom.


''Kao  tvrtka za zdravstvenu tehnologiju, Philips želi poboljšati zdravlje i dobrobit ljudi kroz smislene inovacije. Ponosna sam na svoj tim u Hrvatskoj koji je razvio ovu lokalnu inicijativu i izuzetno nam je drago što imamo priliku podržati rad udruge Kolibrići i vrijedan trud njenih članova'', rekla je Sanja Degoricija, direktorica Philips Hrvatska.


Udruga Kolibrići osnovana je 2011. godine na inicijativu roditelja vitalno ugrožene djece. Radi se o neprofitnoj, humanitarnoj organizaciji.


“Sva naša djeca ovise o pomagalima koja ih održavaju na životu.  Izuzetno smo zahvalni što je Phillips prepoznao naš trud i rad te organizirao ovakvu humanitarnu aktivnost. ”, rekla je Marina Magdić, predsjednica udruge Kolibrići.


Humanitarna akcija traje od 1. do 31. prosinca, a podržati je možete putem linka


Vezane vijesti
Ažurirano: 18.3.2024. 13:36:24

Create Account