Tomašević sa suradnicima odao počast Vukovaru i Škabrnji

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 17.11.2021. 13:59:00
Tomašević sa suradnicima odao počast Vukovaru i Škabrnji

Foto: Grad Zagreb

U povodu obilježavanja Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, gradsko čelništvo na čelu s gradonačelnikom Tomislavom Tomaševićem položilo je vijence.

 


U povodu obilježavanja Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtve Vukovara i Škabrnje, izaslanstvo Grada Zagreba predvođeno gradonačelnikom Tomislavom Tomaševićem zapalilo je svijeće i položilo vijence kod  Spomen - obilježja Glas hrvatske žrtve - Zid boli i Središnjeg križa na Mirogoju.

 

"Vukovar, kao mjesto posebnog pijeteta ima posebnu ulogu i mjesto u povijesti uspostave samostalne Republike Hrvatske i predstavlja simbol hrabrosti i nesebične žrtve. 

Ovim simboličnim polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća odajemo počast svim žrtvama Vukovara i Škabrnje", rekao je gradonačelnik Tomašević.

 

Uz gradonačelnika u izaslanstvu Grada bili su i predsjednik Gradske skupštine Joško Klisović, zamjenik gradonačelnika Luka Korlaet, pročelnica Gradskog ureda za branitelje Vesna Helfrih, zastupnica u Gradskoj skupštini i članovi Odbora za branitelje Daniela Širinić, Svibor Jančić i Tihomir Milovac.

 

Gradonačelnik Grada Zagreba će sukladno ranijoj najavi sutra u Vukovaru sudjelovati u službenom protokolu povodom obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. – 2021. "VUKOVAR – MJESTO POSEBNOG PIJETETA“.


Vezane vijesti
Ažurirano: 19.11.2021. 9:07:59

Što mislite o rezultatima popisa stanovnika u Sesvetama?

Broj popisanih daleko je manji od očekivanog
Mnogi se odselili zato nas nema koliko smo mislili
Nije loše, ipak je broj stanovnika Sesveta u porastu
Očekivano, sve što se moglo doselit u Sesvete već se doselilo
Ovo je još dobro naspram drugih sredina
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account