Tomašević sa suradnicima položio vijence povodom sutrašnjeg blagdana

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 4.8.2022. 18:47:21
Tomašević sa suradnicima položio vijence povodom sutrašnjeg blagdana

Foto: Grad Zagreb

Delegacija Grada Zagreba predvođena gradonačelnikom Tomislavom Tomaševićem položila je danas, uoči blagdana vijenac na domovinska spomen obilježja.



Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, izaslanstvo Grada Zagreba, predvođeno gradonačelnikom Tomislavom Tomaševićem, položilo je danas vijence na zagrebačkom groblju Mirogoj, ispred spomen–obilježja Zida boli, Središnjeg križa u Aleji Hrvatskih branitelja te na Krematoriju ispred zajedničke grobnice neidentificiranih žrtava iz Domovinskog rata.


„Grad Zagreb je dao nemjerljiv doprinos u Domovinskom ratu, 68 tisuća branitelja iz našeg grada sudjelovali je u obrani Hrvatske. Sutra obilježavamo obljetnicu u Kninu, a danas polažemo vijence za sve poginule branitelje zajedno s udrugama branitelja, obiteljima poginulih branitelja i udrugama civilnih žrtava. Ne mogu svi branitelji i sve udruge doći u Knin, zaslužili su da im se ovdje poklonimo i na ovaj način pokažemo zahvalnost za njihovu žrtvu“, izjavio je gradonačelnik Tomašević. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 15.1.2024. 9:16:07

Create Account