U centru Zagreba diler skrivao razne vrste droga

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 26.1.2023. 11:57:38
U centru Zagreba diler skrivao razne vrste droga

Foto: PUZ

Zagrebačka policija izvijestila je o pronalasku više vrsta droge u stanu i uhićenju osumnjičenog dilera.
Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

 

Sumnja se da su 23-godišnjak i još jedan za sada nepoznati muškarac, suprotno odredbi članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, na za sada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljali veće količine amfetaminam , kokaina, konoplje tipa droga, LSD, smole konoplje tipa droga, psilocibina, MDMA i tinkture konoplje tipa droga, a koju su potom skrivali, vagali i prepakiravali u stanu na području Donjeg Grada da bi nakon toga drogu preprodavali.

 

U srijedu, 25. siječnja 2023. godine policijski službenici su obavili pretragu stana na području Donjeg Grada te su pronašli ukupno 109,5 grama konoplje tipa droga pakirane u 7 različitih paketa, 28 grama kokaina pakiranog u jedan plastični paket, 52,5 grama amfetamina pakiranog u dva različita paketa, 0,55 grama smole konoplje tipa droga pakirane u jedan plastični paket, 61 komad tableta MDMA pakirano u jedan plastični paket, 1 grama psilocibina pakiranog u jednu plastičnu vrećicu, 4 mililitra tinkture konoplje tipa droga pakirane u dvije medicinske šprice, 40 doza LSD-a, predmeti za vaganje i pakiranje droge te 1050 eura za koje se sumnja da su pribavljeni prodajom droge.

 

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 23-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu.


Vezane vijesti
Ažurirano: 15.7.2024. 12:21:51

Create Account