VinMarKon konferencija o marketingu i vinskom turizmu

Autor: Tomislav Radić
Objavljeno: 7.2.2022. 9:36:55
VinMarKon konferencija o marketingu i vinskom turizmu

Foto: Julio Frangen

VinMarKon 2022 održat će se 3. ožujka u zagrebačkom hotelu International, a očekuje se da će okupiti više od 80 sudionika – vinara, vinskih profesionalaca i sommeliera. Ovogodišnji novitet je sudjelovanje delegacija vinara iz susjednih zemalja. “Izazovnu 2022. godinu koja je pred nama odlučili smo posvetiti vinskom turizmu. Vinarstvo i turizam snažno su i neodvojivo povezani u svakoj vinskoj zemlji, a naročito u Hrvatskoj u čijem gospodarstvu turizam čini više od 20% BDP-a.” - rekla je Irena Lučić, organizatorica konferencije.

Konferencija će početi  panel raspravom nakon koje će biti više  predavanja o vinskom turizmu.


Predavači će biti vinski stručnjaci s bogatim iskustvom.Na popisu imena koja će svoja znanja  prenijeti sudionicima nalaze se dr.sc. Žarko Stilin, voditelj udruge Vina Kvarnera, Ivana Alilović, direktorica TZ Zagrebačke županije, autor poznatog hrvatskog vinskog bloga “Vinopija”,  Nenad Trifunović, vlasnik hotela i vinarije Boškinc, Boris Šuljić  i  drugi predavači.


Važnost konferencije prepoznale su i neke  turističke zajednice, koje su vinarima koji dolaze na  konferenciju izašle u susret sufinanciranjem troška sudioničke kotizacije.


Organizatori konferencije su diWine j.d.o.o. - tvrtka specijalizirana za organizaciju vinskih događanja, te udruga Vinoljupci. Prijave za sudjelovanje moguće su do 25. veljače 2022. putem linka https://forms.gle/kX9Rbu47fAP5q2ik8. Sve informacije o konferenciji, sufinanciranju i programu potražite na https://www.diwine.com.hr ili na FB stranici https://www.facebook.com/DiWineProjectCroatia.


Može se pogledati i snimka panel-diskusije VinMarKon-a 2020 na temu „Strategija vinskog marketinga u Hrvatskoj“ https://www.youtube.com/watch?v=7npavUCsZ2E


Vezane vijesti
Ažurirano: 18.9.2022. 14:13:45

Što mislite o rezultatima popisa stanovnika u Sesvetama?

Broj popisanih daleko je manji od očekivanog
Mnogi se odselili zato nas nema koliko smo mislili
Nije loše, ipak je broj stanovnika Sesveta u porastu
Očekivano, sve što se moglo doselit u Sesvete već se doselilo
Ovo je još dobro naspram drugih sredina
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account