Zabavne večeri Domenikane u Svetoj Nedjelji

Autor: Tomislav Radić
Objavljeno: 23.6.2022. 17:47:32
Zabavne večeri Domenikane u Svetoj Nedjelji

Foto: PR

Opustite se, udahnite mirise ljeta, okusite Rajska jela s rajčicom. Grad Sveta Nedelja u suradnji s Turističkom zajednicom i Kulturnim centrom Grada Svete Nedelje te tvrtkom Svenkom u sklopu manifestacije „Domenikana – Ljeto u Svetoj Nedelji“ organiziraju gastro-zabavne večeri „Paradajz from paradise“ na kojim će se moći uživati u okusima Rajske rajčice u interpretaciji poznatih kuhara.U parku na jezeru Kipišće od 24. do 26. lipnja od 18 sati može se okusitti svježu domaću svetonedeljsku Rajsku rajčicu u kreativnim jelima braće Nekić, majstora STREET FOOD scene koji će pripremati „Rajska“ jela i osvježavajuće ljetne napitke. Rajska d.o.o. je najveći proizvođač posebnih sorti  rajčica u Hrvatskoj. Posluju po načelima integrirane proizvodnje, rajčice oprašuje desetak tisuća bumbara, a rajčica se proizvodi bez kemikalija. 

Braća Nekić će pripremati svoj slavni pulled pork sendvič (ovaj puta s obiljem rajčica) i razne druge zalogaje.

U subotu, 25. lipnja u pripremi vrhunskih jela pridružit će im se i poznati masterchef David Skoko sa svojim ribljim interpretacijama u sendvič varijanti te Šaptač rajčicama Marko Gržin koji će držati mini edukacije o važnosti rajčice u prehrani.

Svakog dana za najmlađe posjetitelje bit će organizirana dječja likovna radionica od 18 do 21 sat uz prigodne nagrade.

Uz Rajska jela moći će se uživati i u laganom glazbenom ritmu uz Gypsy Jazz Kvartet (24.6.), Trnje Live Acoustic Band (25.6.) i Jet Set Band (26.6.).


Vezane vijesti
Ažurirano: 13.8.2022. 15:12:27

Što mislite o rezultatima popisa stanovnika u Sesvetama?

Broj popisanih daleko je manji od očekivanog
Mnogi se odselili zato nas nema koliko smo mislili
Nije loše, ipak je broj stanovnika Sesveta u porastu
Očekivano, sve što se moglo doselit u Sesvete već se doselilo
Ovo je još dobro naspram drugih sredina
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account