"Ljubavnici", recital i koncert Mile Elegović i Mladena Burnaća povodom Dana grada Zagreba održan sinoć u Sesvetama

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 1.6.2023. 11:17:49
"Ljubavnici", recital i koncert Mile Elegović i Mladena Burnaća povodom Dana grada Zagreba održan sinoć u Sesvetama

Foto: Borko Samec/Sesvete danas

Dijelom recital, dijelom koncert Ljubavnici autora i izvođača Mladena Burnaća u suradnji s Milom Elegović uz pratnju Gamira Gönza i Doris Karamatić Zagrebu za rođendan održan sinoć u dvorani NS Sesvete.



Vrlo zanimljiva glazbeno-poetska večer održana je sinoć u dvorani NS Sesvete gdje je Centar za kulturu priredio povodom Dana Grada Zagreba i Sesvetskih dana kulture nastup Mladena Burnaća i Mile Elegović koji su nastupili uz pratnju gitarista Damira Gönza i harfistice Doris Karamatić.  


U pitanju je djelo u kojem ovaj simpatični estradno-glumački par analizira muško-ženske odnose među dvoje ljubavnika. A sve to uz mnogo pjesme i zanimljivih dijaloga. Sama Mila napravila je scenarij, inspirirana Mladenovom pjesmom Ljubavnici. Uz Mladena na gitari, poseban gost je legendarni sesvetski gitarist Damir Gönz i ugledna hrvatska harfistica, Sesvećanka Doris Karamatić. 


Mladen i Mila, prijatelji su dugi niz godina, a imali su i sjajan duet u pjesmi "Više nismo zajedno". Nakon njega često su zajedno nastupali, a Mila je prošle godine gostovala i u Mladenovom dokumentarno-glazbenom filmu 'Knjiga poezije'. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 6.4.2024. 14:45:41

Create Account