Održan Star Voice u Sesvetama

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 21.10.2020. 12:39:30
Održan Star Voice u Sesvetama

Foto: NS Sesvete

U sklopu SMUK-a festivala mladih, Centar za kulturu Narodnog sveučilišta Sesvete organizirao je u nedjelju, 18. listopada natjecanje u pjevanju „STAR VOICE“.Na natjecanju su nastupile naše mlade Sesvećanke: Beata Karamatić, Matea Buljan, Leonarada Žeravica, Josipa Rihtarić, Barbara Vuger, Antonija Petrić, Antea Šarić i Tia Kereta.


Stručni ocjenjivački sud u sastavu: Martina Tomčić Moskaljov, Boris Ciglenečki i Aida Vidović Kirlanović imao je prilično težak zadatak odabrati najbolje pjevačice natjecanja STAR VOICE, jer su sve kandidatkinje bile podjednako dobre.


Ipak Beata Karamatić i Josipa Rihtarić podijelile su nagradu najbolji STAR VOICE, a to su dva besplatna sata pjevanja u školi Husar&Tomčić.


"Drago nam je da smo i ove godine unatoč epidemijskim preprekama osigurali pjevački nadarenoj djeci mogućnost da pokažu svoje talente i sposobnosti, te da se druže uz glazbu i osjete natjecateljski duh. Vidimo se slijedeće godine", rekla nam je organizatorica i članica stručnog ocjenjivačkog suda, voditeljica Centra za kulturu, a ujedno i sama operna pjevačica Aida Vidović Krilanović.


Vezane vijesti
Ažurirano: 10.6.2022. 14:06:07

Što mislite o rezultatima popisa stanovnika u Sesvetama?

Broj popisanih daleko je manji od očekivanog
Mnogi se odselili zato nas nema koliko smo mislili
Nije loše, ipak je broj stanovnika Sesveta u porastu
Očekivano, sve što se moglo doselit u Sesvete već se doselilo
Ovo je još dobro naspram drugih sredina
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account