Sesvetska glazbena škola u Zagrebu održava koncert svom dragom gradu u čast

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 24.5.2023. 10:28:55
Početak: 25.05.2023. 18:00
Sesvetska glazbena škola u Zagrebu održava koncert svom dragom gradu u čast

Foto: Plakat

U sklopu 8. Dana Grgoševića GŠ Zlatka Grgoševića održat će ovog četvrtka Koncert Gradu Zagrebu.



Već niz godina Glazbena škola Zlatka Grgoševića održava koncert povodom Dana Grada Zagreba u nekom od reprezentativnih gradskih prostora. Ove se godine koncert održava u  velikoj dvorani Novinarskog doma u Perkovčevoj ulici. 


Dan Grada Zagreba slavi se 31. svibnja na blagdan Majke Božje od Kamenitih vrata.


"Našem voljenom gradu u čast, od kojeg ćemo, nadamo se, jednog dana konačno dobiti novu zgradu škole kakvu zaslužujemo godinama priređujemo koncert, pa je tako i ove godine. Doduše ovaj put je to malo ranije jer nismo mogli dobiti dvoranu na dan proslave, no koncert je to kojim se uključujemo u proslavu Dana našega grada cjelovečernjim koncertom", izjavila je ravnateljica škole Ljerka Pašalić dodavši kako i ovim koncertom škola u gradu pokazuje svoju vidljivost i svoj rad, te da ima osjećaj kako i grad ipak polako počinje zamjećivati ovu instituciju, no, još uvijek bez konkretnih gesta. 


Koncert na kojem sesvetski mladi glazbeni talenti i njihovi mentori izvode isključivo djela domaćih autora  bit će održan ovog četvrtka, 25. svibnja od 18 sati. O programu koncerta možete se informirati s niže objavljenih plakata.





Vezane vijesti
Ažurirano: 22.4.2024. 16:22:00

Create Account