Izložba Ljiljane Tršan u Knjižnici Dubec

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 11.9.2021. 13:40:43
Izložba Ljiljane Tršan u Knjižnici Dubec

Foto: Knjižnica Dubec

U Knjižnici Dubec postavljena je još jedna izložba, ovoga puta u sklopu projekta 65 plus.




Prostorije Knjižnice Dubec osim naravno knjiga krase i mnoga umjetnička djela, jer vrlo često se postavljaju izložbe likovnih umjetnika. Izložbe su najčešće u dvotjednom okviru i čim jedna završi, postavlja se nova. 


Tako je i ovaj put s izložbom Ljiljane Tršan, a evo što je za ovu prigodu napisala o sebi:



Rođena sam u Zagrebu 1954. godine gdje sam  pohađala osnovnu školu, gimnaziju te diplomirala Logopediju na Edukacijsko – rehabilitacijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Tijekom radnog vijeka, u radu s djecom i odraslim osobama,  uz logoterapiju, često sam koristila i elemente Art terapije.


 U slobodno vrijeme organizirala sam i provodila razne  programe likovnih i kreativnih radionica. Odlaskom u mirovinu počinjem se intenzivnije baviti crtanjem i slikanjem. Upisujem se na Tečaj crtanja i slikanja pri Narodnom Sveučilištu Dubrava kojeg vodi prof. Svebor Vidmar. Sudjelovala sam na više skupnih izložaba te jednoj samostalnoj. Trenutno su moji radovi izloženi na žiriranoj izložbi 9. zagorskog likovnog salona te na virtualnoj izložbi članova i prijatelja HDLU Zagreb - “Složeni identiteti – umjetnik između eskapizma i aktivizma “. Bila sam  uključena i u više humanitarnih likovnih kolonija. Član sam HUKA-e, Ludvig dizajna, Hrvatskog sabora kulture, Art Croatia-e, te Arte – Mostra Aqui o Teu Talento."

Ljiljana Tršan


Vezane vijesti
Ažurirano: 6.2.2024. 17:31:47

Create Account