U Tvornici kulture počinje V.B.Z.-ov jesenski sajam knjiga

Autor: Marina Mađerić
Objavljeno: 16.9.2017. 13:36:47
U Tvornici kulture počinje V.B.Z.-ov jesenski sajam knjiga

Foto: Ilustracija

Zagrebačka Tvornica kulture u Šubićevoj ulici bit će od nedjelje domaćin jesenskog sajma knjiga nakladničke kuće V.B.Z., na kojemu će tijekom deset dana biti izloženo više od dvije tisuće naslova renomiranih hrvatskih izdavača, s cijenama sniženim i do 90 posto. 


Nakladnički program V.B.Z.-a na sajmu će biti u ponudi po najnižim cijenama do sad, a organizatori su se potrudili osigurati sudjelovanje na sajmu nekolicine najvećih hrvatskih izdavača, među kojima su Znanje, Mozaik knjiga, Školska knjiga, Egmont, 24 sata, Naša djeca, Naklada Ljevak, Planetopija i drugi, stoji u najavi.

Svakoga dana do 27. rujna, od 10 do 20 sati, a petkom i subotom do 21 sat, ljubitelji knjige moći će u Tvornici birati među više od dvije tisuće naslova koji će biti u ponudi po, kako su najavili organizatori, izuzetno niskim cijenama: od outlet ponude knjiga po pet kuna, do popusta koji sežu i do 90 posto, a iz ponude posebno ističu velik izbor strane knjige i izdanja renomiranog izdavača Taschen.

"Dobre knjige, za sve uzraste i literarne ukuse stanovat će u zagrebačkoj Tvornici kulture i po rekordno niskim cijenama čekati da ih udomite. Neka tu počnu i vaše pripreme za jesenske duge noći", poručuju iz V.B.Z.-a.


(Hina)


Vezane vijesti
Ažurirano: 6.4.2024. 15:37:01

Create Account