22. Cest is d’Best na osam pozornica i s novim sadržajima!

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 27.5.2018. 23:40:23
22. Cest is d’Best na osam pozornica i s novim sadržajima!

Foto: HRT

Glazba, ulični teatri i performeri samo su neka od događanja 22. Cest is d’Best-a, koji će se održati od 31.5.- 3.6. i tako još jednom promijeniti sliku našeg grada. Festival je to na kojem će sudjelovati oko 700 izvođača iz 20-tak država, a po prvi puta dolaze nam performansi iz Južne Koreje.


Najstariji ulični festival u Hrvatskoj i ove će godine svojim bogatim programom oduševiti građane, ali i turiste Zagreba. Na osam pozornica održavat će se glazbeni i plesni program, a neće nedostajati ni gastro ni zabave za djecu.


Čitav niz duhovnitih akcija koje šalju poruke. Reciklaža otpada i Nikola Tesla dvije su ovogodišnje teme. Uz to, imamo intra-red modnu reviju gdje svi zainteresirani mogu pogledati reviju i haljine, no kroz kameru će biti vidljive poruke koje šaljemo građanima. Preko 10 koncerata na Gornjem Gradu, Europskom trgu, utrka svih pasa, bogat program za decu na Zrinjevcu, plesne večeri isto na Zrinjevcu, a ozbiljna nadogradnja ove godine je i gastro ponuda, rekao je direktor festivala, Zlatan Jaganjac.


Do početka ove zanimljive manifestacije ostaju još 4 dana, a do tada stignete cijeli program pogledati na http://www.cestisdbest.com/ i izbrati one sadržaje koji vam najviše "golicaju" radoznalost.


Vezane vijesti
Ažurirano: 17.4.2024. 10:39:18

Create Account