Interna radionica fraktalnog crtanja Ostvarenja u Galeriji Oblok

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 27.4.2023. 13:13:56
Početak: 28.04.2023. 18:30
Interna radionica fraktalnog crtanja Ostvarenja u Galeriji Oblok

Foto: Plakat

Art terapija u Obloku u organizaciji Ostvarenja: Platforma i model inkluzivnog pristupa u umjetnosti, te art terapija kao forma u likovnom stvaralaštvu.Ostvarenje uz izložbu crteža Dragutina Šporca organizira ovaj petak, 28. travnja od 18;30 sati inkluzivno predavanje i interaktivnu radionicu fraktalnog crtanja s mag. umj. Blankom Stančić Puhak.


"Pozivamo sve zainteresirane na zadnje predavanje i interaktivnu radionicu u sklopu popratnog programa Ostvarenje i Galerija Oblok s ciljem educiraj sebe da možeš pomoći drugima", poziva voditeljica Ostvarenja ak. slikarica Sanela Đurinec Raič. 


O predavačici:

Blanka Stančić Puhak rođena je u Zagrebu.  Diplomirala je 2001 godine dizajn keramike na University of Canterbury (KIAD), Rochester, Velika Britanija. Magistrirala je 2008 na Akademiji za likovnu umetnost in oblikovanje, smjer kiparstvo, Ljubljana,Slovenija. Završila je dvogodišnju edukaciju u Zagrebu, Clinical Expressive Art Therapy. Trenutno je na 2 godini doktorata iz edukacijskih znanosti na Pedagoškom fakultetu u Mariboru, Slovenija. Dugi niz godina bavi se promocijom likovnog stvaralaštva kod odraslih osoba sa intelektualnim teškoćama u Centru za rehabilitaciju Zagreb, Organizirano stanovanje. Idejni je začetnik i voditelj prve inkluzivne galerije u ovom dijelu Europe, te idejni začetnik Konferencije Kreativni Puls. Radi na mjestu likovnog terapeuta te asistenta na Zdravstvenom Veleučilištu na nastavničkom odjelu iz radne terapije –Kreativni procesi u radnoj terapiji. Aktivno je sudjelovala na više znanstvenih i stručnih skupova te edukacija.


Vezane vijesti
Ažurirano: 13.12.2023. 9:54:49

Create Account