Ostvarenje poziva na susret sa Zdenkom Bašićem

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 5.3.2021. 9:44:38
Ostvarenje poziva na susret sa Zdenkom Bašićem

Foto: Vizual Ostvarenje

Ostvarenje, kreativne radionice crtanja i slikanja organizira na Dan žena interaktivni susret s proslavljenim umjetnikom Zdenkom Bašićem.




Naš umjetnik mlađe generacije, Zdenko Bašić, proslavljen u zemlji i svijetu po svojim ilustracijama, video brojevima i kratkim filmovima, gostovat će u ponedjeljak, 8. ožujka na interaktivnoj radionici Ostvarenja gdje će podučiti mnoge velike i male likovnjake. 


Ostvarenje poziva sve zainteresirane na radionicu koja će biti organizirana u Gimnaziji Sesvete, 8. ožujka od 18 do 20sati.


Zdenko Bašić rođen je 27. siječnja 1980. godine u Zagrebu gdje je završio Školu primijenjene umjetnosti i dizajna, Odjel grafičkog dizajna. Diplomirao je na Odsjeku za animirani film i nove medije na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu 2005. godine 10 minutnim lutka-filmom Priča o snijegu – Anđeli u snijegu, i nagrađen nagradom za najuspješnije diplomante. Pored animiranog filma i režije, bavi se i ilustracijom te je dosad ilustrirao nekoliko autorskih knjiga, objavio više video brojeva i kratkih filmova za koje dobiva mnoga domaća i međunarodna priznanja.




Vezane vijesti
Ažurirano: 13.12.2023. 9:54:49

Create Account