Sesvetsko Ostvarenje u humanitarnoj akciji u Dugom Selu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 5.5.2021. 13:46:39
Sesvetsko Ostvarenje u humanitarnoj akciji u Dugom Selu

Foto: Plakat

Ostvarenje već više godina pomaže Crvenim nosovima, do sad su pomagali većinom na području Sesveta, a sad su se otisnuli preko gradskih granica u Dugo Selo.Radionica za kreativno crtanje i slikanje Ostvarenje koje vodi sesvetska akademska slikarica Sanela Đurinec Raič, s nekolicinom svojih malih i mladih članova će u društvu svojih vršnjaka iz Dugog Sela biti na humanitarnom crtanju za Crvene nosove.


"Ovaj put smo odlučili malo proširiti svoje granice, pa smo krenuli izmjestiti našu radionicu u Dugo Selo gdje će i ovaj put rezultati našeg rada ići za udrugu Crvene nosove. Pod nazivom “Djeca pomažu djeci” ove godine oslikavamo kamenčiće koji simboliziraju spomenike kulture koji su nastradali u potresu, a motivi na njima su pozitivni i ukazuju na vjeru u bolje sutra", kaže nam voditeljica Sanela dodajući da će kroz ovu edukativnu i interakcijsku radionicu, djeca će ne samo naučiti o našim spomenicima kulture nego i dobiti mogućnost da kroz umjetnost pomognu, u ovom slučaju bolesnoj djeci. 


"Ovo je naša treća prodajna manifestacija za udrugu Crvene nosove klaunovi doktori i sretna sam što smo se opet udružili i što i mi pomažemo", zaključuje Đurinec Raič.
Vezane vijesti
Ažurirano: 17.5.2023. 10:11:18

Što mislite o rezultatima popisa stanovnika u Sesvetama?

Broj popisanih daleko je manji od očekivanog
Mnogi se odselili zato nas nema koliko smo mislili
Nije loše, ipak je broj stanovnika Sesveta u porastu
Očekivano, sve što se moglo doselit u Sesvete već se doselilo
Ovo je još dobro naspram drugih sredina
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account