Lovrić: Od ponedjeljka u zagrebačkim školama nastava za sve učenike po modelu A

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 6.5.2021. 15:24:29
Lovrić: Od ponedjeljka u zagrebačkim školama nastava za sve učenike po modelu A

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Stožer civilne zaštite Grada Zagreba u četvrtak je odlučio da se od 10. svibnja nastava u zagrebačkim školama organizira za sve osnovnoškolce i srednjoškolce, što znači da od tada više neće imati nastavu na daljinu.



Sukladno epidemiološkoj situaciji u Zagrebu, Stožer civilne zaštite Grada Zagreba donio je danas zaključak o organizaciji nastave u osnovnim i srednjim školama na području Grada Zagreba, navodi se u priopćenju. 


U osnovnim i srednjim školama na području Zagreba nastava će se od 10. svibnja organizirati prema modelu A za učenike svih razreda osnovnih i srednjih škola, odlučio je Stožer civilne zaštite Grada Zagreba. 


"Sukladno sve boljoj epidemiološkoj slici preporučili smo stožeru vraćanje svih učenika u škole. Fizička nastava u školama nije samo pitanje sigurnosti i epidemiologije, nego i socijalizacije, a ponajviše mentalnog zdravlja naših učenika za koje je najbolje da sudjeluju u školama fizički na nastavi u društvu svojih kolega iz razreda", rekao je pročelnik Gradskog ureda za odgoj i obrazovanje Ivica Lovrić.


Vezane vijesti
Ažurirano: 4.11.2021. 13:39:16

Create Account