Certifikati drugoj generaciji Youth Business Camp Adria

Autor: Tomislav Radić
Objavljeno: 11.7.2022. 17:04:35
Certifikati drugoj generaciji Youth Business Camp Adria

Foto: Promo

U prostorijama Rochester Institute of Technology (RIT Croatia) , održala se svečanost dodjele certifikata drugoj generaciji polaznika  Youth Business Campa Adria Zagreb. 



Kamp je namijenjen  polaznicima od 15 do 19 godina kojima se kroz predavanja i radionice približavaju teme iz poslovnog svijeta. Polaznici su sudjelovali na dvadeset i jednom interaktivnih predavanju i pet radionica na različite teme - od osnova menadžmenta, prodaje i financija do važnosti networkinga, brandinga, komunikacija i društvene odgovornosti. Predavanja su održali hrvatski i inozemni stručnjaci iz prakse i akademske zajednice koji dolaze s RIT Croatia, Edward Bernays University College, Visokog učilišta Algebra te Sveučilišta Vern.  


Usvojena znanja polaznici su primjenili na razvoju plana vlastitog projekta koji su prezentirali zadnjeg dana održavanja kampa. Kao potvrda sudjelovanja, a u sklopu programa Share the Knowledge Share the experience, polaznicima je uručen certifikat World Innovation and Change Management Insituta iz Geneve. Danijel Koletić, direktor kampa prigodom dodjele certifikata drugoj generaciji istaknuo je:' 'Drago mi je što je ova generacija polaznika imala priliku čuti na jednom mjestu ključne teme i upoznati se sa svijetom biznisa te primjerima iz prakse kako bi bili što spremniji odabrati svoj životni put te nastavak svoje edukacije. Izuzetno smo iznenađeni entuzijazmom i interesom naših polaznika koji ove godine dolaze iz Ukrajine te  Hrvatske. Vjerujem da smo uspjeli inspirirati poduzetništvo i mlade ljude koji će moći svoje ideje na pravilan način postaviti prema poslovnim standardima. 


Širina znanja i načina razmišljanja koji su pokazali pri prezentaciji svojih projektnih planova pokazuje nam da smo uspjeli u svojem naumu na što sam izuzetno ponosan.“    Zahvaljujući  sponzorima, svih 11 polaznika sudjelovalo je na kampu bez financijske naknade. Drugu godinu zaredom, projektu pruža potporu RIT Croatia, a Ivana Silić, voditeljica odjela za upise izjavila je: “Naš je posao adekvatno pripremati studente za potrebe tržišta rada i globalnog gospodarstva sadašnjosti i budućnosti. Stoga se vrlo rado uključujemo u obrazovne projekte koji mladima na zanimljiv način prezentiraju ključne teme nekog područja. Projekt poput Youth Business Camp Adria Zagreb promovira iste vrijednosti, prezentirajući polaznicima relevantne koncepte iz svijeta poslovanja. Prema  informacijama s predavanja naših nastavnica dr.sc. Jasminke Samadržije i dr.sc. Kristine Šorić, ovi mladi  ljudi izrazito su angažirani u radu, znatiželjni i željni kvalitetnih znanja.”



Vezane vijesti
Ažurirano: 26.1.2023. 10:25:40

Create Account