Mlada sesvetska violinistica Magdalena Rogić u finalu velikog natjecanja

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 27.6.2021. 12:58:51
Mlada sesvetska violinistica Magdalena Rogić u finalu velikog natjecanja

Foto: GŠ Zlatka Grgoševića

Izvrsna violinistica sesvetske Glazbene škole Zlatka Grgoševića u finalu Lion Grand prix natjecanja.


Magdalena Rogić šesnaestogodišnja je violinistica koja je ove godine završila prvi razred srednje glazbene škole Zlatka Grgoševića. Tijekom nastavne godine  sudjelovala je na četiri prestižna međunarodna natjecanja. Na natjecanjima  Sonus op. 6 u Križevcima i online natjecanju Ludmilla Weiser osvojila je prve nagrade, na natjecanju Rudolf Matz u Čakovcu treću nagradu, a prije nekoliko dana odlukom renomiranog žirija, ali i publike uvrštena je u finale Lions Grand prix natjecanja među deset najboljih natjecatelja. Uspjeh je tim veći kad se zna da se radi o natjecanju na kojem se u jednoj kategoriji natječu natjecatelji koji sviraju različite instrumente i pjevači starosti do 21 godine.


 Magdalena vas sve lijepo moli da je u finalu podržite lajkom uz sliku s njenim imenom na Facebook stranici natjecanja, ovdje.


"Čestitke Magdaleni na svim uspjesima, kao i njenoj profesorici Ljudmili Kozig, prof.mentor, te velika zahvala na podršci i pratnji korepetitorici Dunji Bičanić Todorović, prof. Sretno Magdalena na ovom, ali i svim natjecanjima u budućnosti", poručila je ravnateljica škole Ljerka Pašalić.


Vezane vijesti
Ažurirano: 23.1.2024. 8:58:19

Create Account