Održana radionica procesne drame u organizaciji Gimnazije Sesvete i Hrvatskog centra za dramski odgoj

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 2.9.2022. 11:51:50
Održana radionica procesne drame u organizaciji Gimnazije Sesvete i Hrvatskog centra za dramski odgoj

Foto: Željka Župan Vuksan

Gimnazija Sesvete u svom novom projektu organizirala je jednovečernju besplatnu radionicu drame za odrasle građane Sesveta.




Što je život bez drame? Zacijelo si mnogi postavljaju to pitanje, jer svakodnevno mnogi prolaze kroz različite drame, ali uglavnom ne one zabavnog karaktera. Odgovor na to vječno pitanje željela je dati prof. Željka Župan Vuksan, nastavnica hrvatskog jezika i dramskog odgoja u Gimnaziji Sesvete, ujedno i voditeljica Kaos-a, kazališne družine sesvetskih gimnazijalaca, koja je ovim projektom željela svima ponuditi malo pozitivne drame.


Upravo je Kaos Gimnazije Sesvete sinoć otvorio svoja vrata svim ljubitelje drame koji su 18+ na cjelovečernje dramsko druženje, odnosno radionicu procesne drame naziva: Dosta mi je svega!, na koje se odazvalo desetak Sesvećanki.


"Bili smo zamislili da Gimnazija otvori vrata i odraslima koji bi možda htjeli okušati se u dramskom izričaju, ali i kolegama koji vode ili tek kreću s vođenjem dramske družine da vlastitim iskustvom svjedoče o dobrobiti dramskog odgoja. Radionica je bila zabavnog karaktera, a vjerujem i korisna", rekla je voditeljica prof. Župan Vuksan.


Vezane vijesti
Ažurirano: 10.3.2024. 16:09:52

Create Account