Prekrasnom priredbom u dvorani NS Sesvete Osnovna škola Iver obilježila 10. obljetnicu osnutka

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 10.5.2024. 22:22:29
Prekrasnom priredbom u dvorani NS Sesvete Osnovna škola Iver obilježila 10. obljetnicu osnutka

Foto: Borko Samec/Sesvete danas

Mnogi su došli čestitati OŠ Iver, kako desetu godišnjicu osnutka i  djelovanja, tako i njihove uspjehe i postignuća u radu.Dan škole, ali i deseta obljetnica osnutka i djelovanja Osnovne škole Iver obilježena je školskom priredbom u dvorani Narodnog sveučilišta Sesvete. Ustvari nije to bila klasična školska priredba kako ju mnogi od nas znaju ili se sjećaju takvih događaja, nego prava kazališna predstava Dvorac na kraju grada u kojoj su sudjelovali učenici i njihove učiteljice predvođene Ankicom Kovač, autoricom predstave nastale u dva dana uoči zagrebačkog potresa, a koja je i ove godine, kao i niz dosadašnjih, osmislila cijeli scenarij svečanosti. 


Uz mnogobrojne uzvanike, većinom ravnatelje mnogih škola, te uz prisustvo predsjednice VGČ Sesvete Ines Sose Meštrović, nazočne je pozdravio pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, sport i mlade Luka Juroš. Ravnateljica Katarina Rajković koja izuzetno uspješno vodi školu od njena osnutka do danas, nakon uvodnog pozdrava i navođenja školskih uspjeha, na kraju priredbe dobila je od svog kolektiva cvijeće zahvale i poseban dar, kompiliranu sliku učeničkih radova na temu Super ravnateljica.


Oduševljenje ovom izuzetnom večeri u dvorani NS Sesvete nisu krili niti prisutni roditelji od kojih su nam mnogi izjavili da su sretni jer njihova djeca pohađaju baš OŠ Iver, jedinu sesvetsku školsku instituciju s jednosmjenskom nastavom. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 21.5.2024. 12:30:44

Create Account