Srednja škola Jelkovec ponovo pomela konkurenciju na smotrama INOVA-MLADI i I3G

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 31.5.2023. 11:11:18
Srednja škola Jelkovec ponovo pomela konkurenciju na smotrama INOVA-MLADI i I3G

Foto: SŠ Jelkovec

Na državnim smotrama održanim u svibnju ove godine učenici SŠ Jelkovec ponovo su ostvarili izvrsne rezultate.



Učenici Srednje škole Jelkovec sudjelovali su tijekom svibnja na smotrama INOVA-MLADI i I3G 


Učenici Marko Premuž i Karlo Stipanović ostvojili su pod mentorstvom nastavnika stručnih predmeta Marinka Korčanina - zlatnu medalju u kategoriji Maturalni radovi, za rad - EDU-robot, na natjecanju INOVA-MLADI 2023. koje je održano u zagrebačkom Studentskom centru, a na izložbi inovacija u Ivanić Gradu "I3G" osvojili su za isti rad srebro. U kategoriji Maturalni radovi na sajmu INOVA-MLADI 2023. učenik Ante Bono Babačić osvojio je broncu pod mentorstvom nastavnika Milana Titlića za rad - Stabilizirani ispravljač 1,5-30V/2A. 


U kategoriji Srednje škole, na sajmu INOVA-MLADI učenici Karlo Ambreković, Petar Benić te Jurica Vipel osvojili su zlato pod mentorstvom nastavnika matematike i informatike Ivana Ljubičića za rad - Mycoverse, a na izložbi I3G broncu. U ovoj kategoriji "Srednje škole" mentor Korčanin s učenicima Davidom Jakovljevićem i Matijom Lackovićem, osvojio je još po jedno zlato za rad Grand-slam Robot i na sajmu INOVA-MLADI i na izložbi u Ivanić Gradu.


"Čestitamo našim talentiranim srednjoškolcima i mentorima na trudu i radu koji su se pokazali plodonosni. Naša škola će mentore i učenike nagraditi, a nadamo se da će im ovi uspjesi biti poticaj da i dalje budu marljivi i vrijedni kako tijekom nastavka školovanja tako i u kasnijem radu", izjavio je ravnatelj škole Marko Kovačević.


Vezane vijesti
Ažurirano: 2.4.2024. 12:30:54

Create Account