Učilište Sesvete završilo još jednu uspješnu nastavnu godinu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 27.6.2024. 12:15:31
Učilište Sesvete završilo još jednu uspješnu nastavnu godinu

Foto: Učilište Sesvete

Učilište Sesvete pruža širok spektar programa obrazovanja usmjerenih na različite aspekte profesionalnog razvoja i osposobljavanja.
Učilište Sesvete, ustanova za obrazovanje odraslih, završilo je još jednu uspješnu nastavnu godinu. Svi polaznici koji su marljivo radili i uspješno završili svoje obrazovanje sada su spremni za nove profesionalne izazove i prilike.

Učilište Sesvete pruža širok spektar programa obrazovanja, usmjerenih na različite aspekte profesionalnog razvoja i osposobljavanja.


Tijekom protekle godine, polaznici su imali priliku steći nova znanja, vještine i kompetencije koje će im pomoći da se uspješno integriraju na tržište rada ili unaprijede svoje trenutne karijere.


"Njihova predanost i trud tijekom obrazovnog procesa pokazali su koliko su motivirani i spremni za nove izazove.

S uvjerenjem da će stečeno znanje i vještine biti ključ njihovog profesionalnog uspjeha, Učilište Sesvete ponosno gleda na sve koji su završili svoje programe i raduje se budućim generacijama polaznika koji će krenuti istim putem", izjavila je voditeljica obrazovnih programa Vlatka Djaković.


Prema njenim riječima, Učilište Sesvete  bit će i nadalje posvećeno pružanju kvalitetnog obrazovanja i podrške svim odraslim polaznicima u njihovom osobnom i profesionalnom razvoju.


Vezane vijesti
Ažurirano: 25.5.2024. 13:02:48

Create Account