Što trebate znati o bonusima i promocijama?

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 12.1.2023. 9:32:01
Što trebate znati o bonusima i promocijama?

Foto: Favbet screenshot

Klađenje kako online tako i uživo ima svoje čari brojnim zaljubljenicima u sport i u igre na sreću. Kako je ponuda kasina i kladionica velika, svi ponuđači raznih vrsta oklada i igara trude se pridobiti i zadržati svoje vjerne korisnike različitim bonusima i promocijama.



Klijenti kladionica i kasina istražuju tržište i odlučuju se za najpovoljnije. Bonusi su u većini kladionica isti, no iznosi se nekada razlikuju. Tako da je bitno odabrati najisplativiju kladionicu u kojoj ćete dobiti najviše za svoj uloženi novac.


Bonus dobrodošlice

Kako bi privukli početnike ili čak iskusne igrače u svoje kladionice, velik broj online kladionica nudi bonus dobrodošlice, kojeg korisnici mogu koristiti i uložiti nakon odrađene registracije i prijave na stranicu.


Na taj način klijenti imaju priliku isprobati razne online kladionice i kasina bez uloženog novca te se odlučiti za onu koja im najviše odgovara. Osim toga, uz pomoć dobivenog bonusa dobrodošlice ne riskiraju svoj novac ukoliko izgube okladu, a na potpunom su dobitku ukoliko im je listić dobitan.


Taj princip nazivaju brojne kladionice bonus bez depozita. 


Druga verzija takvog bonusa funkcionira na način da korisnici osvajaju bonus nakon uplate određenog iznosa te tada mogu uložiti i osvojeni bonus. 


Bonus preporuke 

Za sve korisnike posebno je zanimljiv i koristan bonus preporuke, kod kojeg već registrirani igrači mogu preporučiti drugu osobu. Nakon što taj novi korisnik izvrši svoju registraciju, igrač koji ga je preporučio osvaja određeni iznos koji važi kao bonus preporuke.


Program lojalnosti 

No, brojne kladionice i kasina ne žele nagraditi samo nove igrače, nego i zadržati i potaknuti svoje vjerne klijente. 


U tu svrhu kladionice razrađuju različite programe lojalnosti, tj. vjernosti, u kojima pod primjerice nazivom VIP-korisnika nagrađuju iskusne i vjerne igrače koji će za uložen novac dobiti određen bonus.


Naravno, veći ulog povećava i bonus lojalnosti, što potiče brojne korisnike na igru i ulaganje.


Sistemsko klađenje 

Iskusni igrači često biraju princip sistemskog klađenja, u kojem sastavljaju svoj listić od nekoliko parova te uz nešto umanjeni ukupni koeficijent ne riskiraju gubitak cijelog listića ukoliko samo jedan par ne bude pogođen.


Tako primjerice igrač može odigrati listić s 8 parova, gdje ih je 7 točnih, a jedan netočan i svakako osvojiti novac.


Sigurno klađenje

Kod sigurnog klađenja radi se o vrsti uloga novca na siguran par. Iskusni korisnici kladionica sustavno će pratiti i analizirati rezultate i koeficijente te na osnovu istih uložiti svoj novac na primjerice jednu ekipu koja svojim koeficijentom od npr. 1,01 slovi za favorita u određenoj utakmici ili natjecanju.


Takav princip klađenja često koriste igrači koji su od klađenja razvili pravi posao te svoj novac ulažu na favorite. Na tako nizak koeficijent dobitak nije toliko visok, no svakako je relativno siguran dobitak. Takvi korisnici polaze od toga da je svaki dobitak odličan dobitak te da je bitno biti u plusu. S vremenom njihov se ukupni dobitak od klađenja samo povećava, a ukoliko su spremni uložiti nešto veći iznos, dobitak će svakako biti još veći.


Promocije bitnih natjecanja

Kladionice aktivno nude brojne bonuse i promocije kako bi privukli što veći broj korisnika. Promocije su posebno aktualne u vrijeme bitnih natjecanja poput nedavno završenog svjetskog prvenstva u nogometu.


U tom su slučaju brojne kladionice imali razne promocije u kojima bi za primjerice pogođen najveći koeficijent na natjecanju sretnog dobitnika nagradili putovanjem u Katar te ulaznicama za jednu od utakmica.


Takve promocije nude se i za brojne druge turnire i natjecanja, kako bi se takve utakmice promovirale, a korisnici motivirali na sudjelovanje.


Osim toga, za tako velika i bitna natjecanja u ponudi su osim standardnih linija oklada i specijalne oklade te proširena ponuda.


Pa tako korisnici imaju jedinstvenu priliku okladiti se primjerice na to koja će velika nogometna zvijezda prva zabiti gol na određenoj utakmici. Nadalje, moguće je okladiti se i na točan broj golova kojeg će određena ekipa ili igrač zabiti, koji će biti broj kornera i sve slične kombinacije.


Posebno su zanimljive i specijalne oklade u kojima se korisnici klade na mogućnost probijanja lopte ili hoće li primjerice netko ili nešto ušetati na stadion.



Tekst ovog članka u izričitoj je odgovornosti SERPRise Agency



Vezane vijesti
Ažurirano: 19.2.2024. 10:43:37

Create Account