Herman i Deur pobjednici unutarstranačkih izbora HDZ-a za Zagreb i Sesvete

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 18.10.2021. 8:41:20
Herman i Deur pobjednici unutarstranačkih izbora HDZ-a za Zagreb i Sesvete

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

U HDZ-u u nedjelju su održani unutarstranački izbori za gradske i općinske organizacije, odnosno u slučaju Zagreba, za organizacije gradskih četvrti.



Za predsjednika zagrebačkog HDZ-a ponovo je izabran Mislav Herman. On je u srazu s protivnikom Pavom Kostopečom odnio pobjedu sa svojim timom u kojem su njegovi zamjenici: Nikolina Brnjac, Josip Aladrović, Mario Župan i Frane Barbarić. 


Za Hermana je u Sesvetama glasalo 429 članova stranke, a za njegovog protivnika 228. 


U izborima za predsjednika organizacije gradske četvrti Sesvete pobijedio je Ante Deur. On je dobio povjerenje 392 člana organizacije, dosadašnji predsjednik Ante Plazonić osvojio je 249 glasova, a treći kandidat Goran Lipavić dobio je 19 glasova.


U glasanju za zamjenike predsjednika sesetske organizacije izabrani su Antonia Bošnjak s 356 i Matija Kralj s 340 glasova.


"Hvala na podršci i povjerenju kojeg ste mi dali na izboru za predsjednika Organizacije gradske četvrti HDZ-a Sesvete. Zajedno ćemo napraviti sve da naša sesvetska organizacija bude jaka i uspješna, a na dobrobit svih Sesvećana i Zagrepčana. Hvala svim članovima koji su izašli na izbore bez obzira na to kome su u ovoj izbornoj utakmici dali svoj glas. Hvala i mojim protukandidatima. Pozivam ih da zajedno nastavimo jačati naš HDZ", napisao je nakon objave rezultata na svom fb profilu novi sesvetski HDZ-ov predsjednik Ante Deur.


Vezane vijesti
Ažurirano: 15.4.2024. 14:24:13

Create Account