Na sjednici gradske skupštine Trpimir Goluža branio boje Sesveta

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 13.10.2022. 16:23:21
Na sjednici gradske skupštine Trpimir Goluža branio boje Sesveta

Foto: Screenshot/fb

Zastupnik u Skupštini Grada Zagreba Trpimir Goluža (MOST), danas je žustro branio našu gradsku četvrt od, kako reče, zanemarivanja Sesveta.



Zastupnik Goluža napao je sa skupštinske govornice gradonačelnika Tomaševića da zanemaruje Sesvete, kako reče, "do te mjere da ste od Sesveta napravili slijepo crijevo Zagreba". Spomenuo je pri tom da kažnjava Sesvete i Sesvećane obzirom da u toj gradskoj četvrti nije formirao vlast. 


Goluža je u nastavku spomenuo i Branimirovu, vrtić u Sesvetskom Kraljevcu, denivelaciju pruge i GUP Sesveta. "Svojim ste potezima pretvorili Sesvećane u građane drugog reda", rekao je Goluža. Dodao je i navodnu namjeru grada da na prostoru Sljemena napravi odlagalište glomaznog otpada umjesto da se konačno tu izgradi zgrada za Glazbenu školu Zlatka Grgoševića koju pohađa 600 učenika.


Gradonačelnik Tomašević odgovorio je da je MOST populistički priredio prosvjede u Sesvetskom Kraljevcu pod izgovorom da će tamo biti odlagalište glomaznog otpada, no na dan prosvjeda više nije bilo ničega.


"Znam da ste vi jako vezani za Sesvete što je u redu, znam da plaćate jumbo plakate po Sesvetama s vlastitim likom i djelom i da vam je to bitna četvrt", rekao je Tomašević


Pogledajte nastup Goluže i dio odgovora Tomaševića na video koji je na svoju fb stranicu danas postavio MOST Sesvete.


Video: MOST/live stream Grad Zagreb

Vezane vijesti
Ažurirano: 12.4.2024. 13:48:54

Create Account