Pola Vlade RH sinoć u Sesvetama na unutarstranačkom skupu HDZ-a

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 16.10.2021. 11:07:38
Pola Vlade RH sinoć u Sesvetama na unutarstranačkom skupu HDZ-a

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Visoki dužnosnici HDZ-a i Vlade RH prisustvovali su sinoćnjem unutarstranačkom skupu uoči izbora za predsjednika HDZ-a Zagreba i organizacija gradskih četvrti.




Troje ministra predvođenih četvrtim i potpredsjednikom Vlade RH Tomom Medvedom nazočili su u petak navečer u dvorani narodnog sveučilišta Sesvete na unutarstranačkom skupu uoči izbora za predsjednika HDZ-a Zagreba, a u sklopu kojih se biraju i nova vodstva organizacija gradskih četvrti. 


Ministrica Nikolina Brnjac članica je tima Mislava Hermana, kandidata za predsjednika zagrebačkog HDZ-a. Uz nju u Hermanovom timu je još i ministar Aladrović kojeg sinoć nije bilo na skupu, ali su zato podršku ovom kandidatu došli dati ministri Goran Grlić Radman i Tomislav Ćorić. 


U Hermanovom timu su kandidati za potpredsjednike Josip Aladrović, Nikolina Brnjac, Mario Župan  i Frane Barbarić.


Svi nazočni također su dali potporu kandidatu za predsjednika Ogranka Gradske četvrti Sesvete Anti Deuru i  kandidatima za potpredsjednike Antoniji Bošnjak i Matiji Kralju.


Herman je u svom obraćanju izrazio divljenje sesvetskoj organizaciji HDZa koja je s dvije tisuće članova najveća u Zagrebu, te vrlo značajna i utjecajna. 


Izbori su sutra u nedjelju, 17. listopada.


Vezane vijesti
Ažurirano: 15.4.2024. 14:24:13

Create Account