Sesvetski HDZ bira novog predsjednika - Ante Deur: Priliku dati mladima

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 13.10.2021. 13:20:54
Sesvetski HDZ bira novog predsjednika - Ante Deur: Priliku dati mladima

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Izbori za novo vodstvo HDZ-a u Sesvetama su ove nedjelje, 17. listopada.



Uoči izbora novog predsjednika HDZ-a Zagreba, biraju se nova vodstva u gradskim četvrtima. Izbori su u nedjelju  17. listopada,  a cirka dvije tisuće članova ove organizacijski najveće sesvetske političke organizacije imaju priliku izabrati jednog od trojice kandidata. 


Jedan od kandidata je aktualni predsjednik Ante Plazonić, slijedi Goran Lipavić tajnik stranke, te Ante Deur, saborski zastupnik.


Za ovu prigodu Ante Deur je našem portalu o izborima dao kraću video izjavu koju možete pogledati ispod teksta.


U kratko: "HDZ je po članovima najbrojnija odnosno  najveća sesvetska stranka, ali to ne prati njezin trenutačni rejting, gdje je treća - četvrta stranka u Vijeću Gradske četvrti. Novo vodstvo treba prepustiti mladim obrazovnim kadrovima kojima sesvetski HDZ obiluje, a on sam (Deur), kako tvrdi, ima podršku vrha gradske organizacije, kao i cjelokupnog vrha stranke. 


Konsolidiranje redova u sesvetskom HDZ-u dovest će do novog poretka u odnosu političkih snaga u Sesvetama, te će na sljedećim izborima, kako se očekuje, ova stranka ponovo doći na vlast kako bi snažnije utjecala na pozitivan razvoj i napredak naše gradske četvrti". 


Predizborni skup na kojem će nazočiti osobe iz vrha stranke je u petak, 15. listopada u  dvorani Narodnog sveučilišta s početkom u 18 sati.


Video:

Vezane vijesti
Ažurirano: 15.4.2024. 14:24:13

Create Account