Zvonimir Troskot: Postavili smo snažne temelje zagrebačkog Mosta!

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 17.5.2021. 12:50:46
Zvonimir Troskot: Postavili smo snažne temelje zagrebačkog Mosta!

Foto: Most

Most je sa 6,20 posto odnosno tri osvojena mandata ušao u zagrebačku Gradsku skupštinu. 


Kandidat Mosta za zagrebačkog gradonačelnika Zvonimir Troskot i Mostov povjerenik za Zagreb, izjavio je u izbornoj noći kako je ovo povijesni rezultat za Most u glavnome gradu Hrvatske.


“Ovo je povijesni rezultat za Most, iz razloga što do sada nismo bili prisutni u Gradskoj skupštini. Imamo izvanredan potencijal za budućnost, snažnu infrastrukturu na terenu, po gradskim četvrtima i mjesnim odborima. Most  je u Zagreb okupio mnoštvo mladih i stručnih ljudi. Postavili smo snažne temelje Mosta u Zagrebu. Gledano infrastrukturalno i po ljudskim potencijalima stvarno je svjetla budućnost ispred Mosta” kazao je Troskot.


Istaknuo je kako je Most jedna od tri nacionalne stranke koja će nakon ovih izbora imati svoje predstavnike u skupštinama četiri najveća grada u Hrvatskoj.


Osim što je Most dobio tri predstavnika u zagrebačkoj Skupštini, sada ima i predstavnike u vijeća 13 gradskih četvrti i 67 mjesnih odbora. Za Most je glasalo ukupno 19.872 birača, a za Troskota 13.480 birača odnosno 4,12 posto.


Troskot je uz to što je bio kandidat Mosta u Zagrebu, zajedno sa svojim timom kao povjerenik izgradio snažne temelje Mosta u našoj metropoli.


Vezane vijesti
Ažurirano: 12.4.2024. 13:48:54

Create Account