Košarkaši Sesveta izgubili od Zapada u zadnjim minutama

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 27.1.2019. 21:13:30
Košarkaši Sesveta izgubili od Zapada u zadnjim minutama

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Sveci su na domaćem terenu ispustili pobjedu u vrlo lošoj zadnjoj četvrtini, iako su veći dio susreta bili bolji. Na kraju 87:91 (48:36)U 10. kolu 2. Hrvatske košarkaške lige Centar košarkaši Sesveta prokockali su gotovo već dobivenu utakmicu pred sam kraj. U prvom poluvremenu nakon kratkog početnog vodstva gostiju, preuzeli su inicijativu, te na poluvrijeme otišli s + 12 koševa. Što se to dogodilo u drugom poluvremenu teško je objasniti. Iako je treća četvrtina izgubljena sa 7 koševa razlike, domaći su još bili u vodstvu i dobro parirali gostima. A onda u posljednjoj četvrtini kao da je sve stalo, kao da su noge otežale. 


Počelo se griješiti u napadu, te primati lake koševe. Još 4. minute prije završetka utakmice   Sesvećani imaju odličan rezultat 84-75, no serija trica gostujućih košarkaša i niz naših neobjašnjivih pogrešaka donose pobjedu gostima. 


Ovim porazom Sesvete su pale na treće mjesto, a na čelo je izbio Samobor pobjedom u gostima, dok je Zapad sada drugi. U narednom kolu je možda i naše najteže gostovanje upravo kod vodećih Samoboraca. Tko bu pil vino z lonci znat će se 2. veljače kasno na večer, utakmica počinje u 20 sati. 


Sesvete

Dario Papak 34, Mirko Semren 14, Ivan Radman 11, Karlo Findri 8, Franko Dugandžić 7, Philip Babić 4, Marijan Vlašić 4, Matej Krajačić 3, Mislav Oršanić 2, Karlo Ojdanić 0, Ivan Perković 0, Antonio Mišić 0.


Zapad

Sandro Rašić 30, Vito Porobić 20, Alan Baričević 16, Dino Bistrović 11, Lovro Gnjidić 10, Luka Cvitanović 4, Danko Branković 0, Stjepan Škara 0, Lukša Buljević 0, Hrvoje Majcunić 0, Bruno Šenvald 0, Dominik Ivić 0.

Nepotpuni rezultati 10. kola.
Tablica nakon 10. kola.

Vezane vijesti
Ažurirano: 18.9.2022. 11:51:25

U Sesvetskoj Sopnici treba:

Slušati Grad i  prenamijeniti postojeći društveni dom u vrtić
Srušiti staru zgradu i izgraditi novi objekt  vrtića i društvenog doma
Ne raditi ništa, ostaviti stvari kakve sada jesu
Odseliti se u inozemstvo
Nisam upućen, ne znam o čemu se radi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account