Pobjeda Sesvećana na krilima sjajnog Papka

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 2.12.2018. 11:01:18
Pobjeda Sesvećana na krilima sjajnog Papka

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Košarkaši Sesveta sjajnom igrom u subotu navečer u sportskoj dvorani u Jelkovcu pobijedili su Zrinjevac 1937 s 94:69 (42:36).U 7. kolu Druge hrvatske košarkaške lige Centar, Sesvete su na domaćem parketu u Jelkovcu uvjetrljivo svladale Zrinjevac 1937. Junak susreta svakako je bio ponajbolji Sesvećan Dario Papak za kojega gosti nisu imali obrambenu formulu. Zabio je 35 koševa. 


Prva četvrtina, početno odmjeravanje snaga, vidi se da su Sveci bolji, ali još uvijek je rezultat rilično neizvjestan. U drugoj četvrtini vrlo izjednačena utakmica sa slabijim obranama i boljim  napadima. Ipak na poluvremenu +8 za domaće.


U drugom poluvremenu potpuno drugačija slika. Sesvetski košarkaši zaigrali su kao u NBA-u, fenomenalna obrana u trećoj četvrtini potpuno je blokirala napad gostiju, istovremeno jačajući efikasnost napada, a posljednja četvrtina gotovo da je prošla bez obrana s obiju strana, ali s izuzetno efikasnim sesvetskim napadom što je na kraju dovelo do fenomenalnih +25 koševa razlike za Sesvete. 


Čestitke svima na ovoj utakmici. U narednom kolu Sesvećani igraju najtežu moguću utakmicu lige protiv lidera prvenstva Agens Univers i to u gostima. Sesvete

Dario Papak 35, Karlo Findri 15, Mirko Semren 12, Ivan Radman 11, Franko Dugandžić 9, Stipe Rimac 4, Mislav Oršanić 4, Karlo Ojdanić 2, Marijan Vlašić 2, Ivan Perković 0, Brian Joseph Piplica 0, Luka Dušak 0.


Zrinjevac 1937

Ante Martinac 16, Martin Juršić 15, Mateo Habazin 15, Lovro Kušec 13, Kristijan Validžić 8, Dean Popović 2, Ivan Barić 0, Emanuel Lončarić 0, Ivan Ćorić 0, Valentin Bura 0, Marko Krpeljević 0.Rezultat utakmice po četvrtinama:

Rezultati nekompletnog 7. kola:
Tablica:


x


Vezane vijesti
Ažurirano: 18.9.2022. 11:51:25

U Sesvetskoj Sopnici treba:

Slušati Grad i  prenamijeniti postojeći društveni dom u vrtić
Srušiti staru zgradu i izgraditi novi objekt  vrtića i društvenog doma
Ne raditi ništa, ostaviti stvari kakve sada jesu
Odseliti se u inozemstvo
Nisam upućen, ne znam o čemu se radi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account