Sveci se vraćaju u Jelkovec

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 6.2.2021. 9:26:23
Sveci se vraćaju u Jelkovec

Foto: Plakat

Košarkaši Sesveta popularni Sveci nakon malo manje od godine dana vraćaju se u svoju dvoranu.



U utakmici 15. kola 1. HKL-a KK Sesvete dočekuje Omiš, a utakmica se igra u sportskoj dvorani Jelkovec, gdje su Sesvećani doma. No, podsjetimo se, nakon velikog zagrebačkog potresa u dvorani su oštećeni mehanizmi za podizanje i spuštanje koševa, te se zbog toga nisu mogle odigravati košarkaške utakmice. 


Košarkaši Sesveta domaće su utakmice igrali u gostima, ili bi igrali u drugim zagrebačkim dvoranama kao domaćini. 


Istina da je nadležnima trebalo dugo da taj, nama laicima naizgled sitan kvar poprave, no to je konačno riješeno i nadajmo se da će nadalje sve biti u redu s dvoranom, jer, podsjetimo, imali su problema i rukometaši s prokišnjavanjem krova, no to je popravljeno i ustvari nova dvorana, valjda je konačno bez vidljive mane.


Kako su sami košarkaši napisali na svojoj fejsbuk stranici, nakon 336 dana "progonstva", vraćaju se u svoju dvoranu. Doduše i nadalje navijači neće moći na tribine, nadajmo se još ne zadugo, no ovu će utakmicu moći pratiti putem interneta - link je ovdje.


Utakmica počinje u 19 sati, a protivnici Sesvećana, Omišani su jedina momčad koju su naši dečki uspjeli pobijediti ove sezone. Nadajmo se da će to ponoviti ako su gosti u međuvremenu doveli pojačanja. 


U svakom slučaju bit će zanimljivo, a mi Svecima držimo palce.


Vezane vijesti
Ažurirano: 16.4.2024. 8:35:46

Create Account