Kiša golova na Radnikovom stadionu za pobjedu Sesveta nad Trnjem

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 17.4.2023. 9:33:37
Kiša golova na Radnikovom stadionu za pobjedu Sesveta nad Trnjem

Foto: Borko Samec, Sesvete danas/arhivska slika

U 23. kolu SuperSport Druge NL Sesvete su u nedjelju pobijedile Trnje rezultatom 5:3 (3:2).




Kiša je natopila travnjak Radnikovog stadiona koji je stoga bio sklizak za igru, no pogodan za kišu golova koja je uslijedila ubrzo nakon početka utakmice Već u petoj minuti Markanović postiže prvi pogodak za  Trnje, no u  u 35. Abramović je poravnao, a samo sedam minuta kasnije Sesvete imaju dva gola više od Trnja, prednost je donio Kulenović. Dramatika tu ne staje, sudac Jasmin Horvat sudi kazneni udarac za Sesvete kojeg sigurno izvodi Topić i domaći imaju dva prednosti. Ipak, na odmor se odlazi samo s jednim pogotkom prednosti nakon što je u sudačkoj nadoknadi Kesse smanjio na 3:2. 


Dinamično je i u nastavku, niz prilika na svakoj je strani, domaćin se obranio, gost nije, Marko Guja je u 58. minuti koristi  odbijenu loptu i Sesvete su ponovno na +2. U 66. minuti slična situacija na drugoj strani, ponovno odlična obrana vratara, no na odbijenoj lopti najbrži je napadač Jabita koji smanjuje na 4:3 i ponovo otvara pitanje pobjednika. 


Dinamika utakmice je na nivou, gosti žele izjednačiti, domaći zadržati vodstvo, stiže kraj utakmice,  a u trećoj minuti sudačkog dodatka Sesvete preko Čuljka dolaze do konačnih 5:3. 


Ovom pobjedom Sesvete su zadržale drugu poziciju u poretku u nastojanju plasmana u viši rang.




Vezane vijesti
Ažurirano: 20.4.2024. 12:54:59

Create Account