Memorijalni malonogometni turnir Kaj odigran u subotu u Adamovcu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 5.7.2021. 22:12:23
Memorijalni malonogometni turnir Kaj odigran u subotu u Adamovcu

Foto: Organizator

Memorijalni malonogometni turnir Kaj osnovan ove godine u znak sjećanja na dvojicu mladih Adamovčana odigran je ove subote na terenima sportskog centra Adamovec.



Ove godine prvi Memorijalni malonogometni turnir KAJ u Adamovcu odigran je u subotu, 3. srpnja na sportskim terenima Adamovec. Okupilo se mnoštvo ljudi koji su uživali u nogometu i druženju tijekom cijelog dana, ali i noći. Turnir su organizirali dečki iz Adamovca i njihovi prijatelji, u sjećanje na Karla Leopola Filipčića i Jakova Johnnya Beštaka. Prikupljena sredstva i zarada s turnira bit će uplaćeni u humanitarne svrhe.


"Veliko hvala svim posjetiteljima, sponzorima, nogometnim ekipama i svima koji su na bilo koji način doprinijeli i sudjelovali u 1. MNT KAJ. Bilo vas je mnogo, što zaista govori o veličini ove manifestacije", rekli su po završetku organizatori.


Na turniru je sudjelovalo 11 malonogometnih ekipa: Auto Kuček, Chelsea Croatia, DVD Adamovec, DVD Blaguša, DVD Kobiljak, INSTALIM, MNT Budenec, Prigorje Žerjavinec, TUPAC (Termin u ponedjeljak Adamovec Centar), Zeraxo i Zubak Dumovec. Turnir su osvojili dečki iz ekipe MNT Budenec, a drugoplasirana je bila ekipa TUPAC – mahom sastavljena od dečkiju iz organizacije turnira. Treće mjesto osvojila je ekipa Prigorje Žerjavinec, dok je četvrta bila ekipa INSTALIM. 

Najbolji strijelac turnira je Krešimir Frigan iz MNT Budenec, dok je najboljim igračem proglašen Ivan Legin također iz MNT Budenec, a golmanom Damir Jelovečki iz ekipe TUPAC.


Tekst pripremio: Matija Kralj


Vezane vijesti
Ažurirano: 16.11.2023. 16:01:50

Create Account