Najmlađi kikići odigrali malonogometni turnir na MIMI kupu 2024.

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 13.5.2024. 13:35:10
Najmlađi kikići odigrali malonogometni turnir na MIMI kupu 2024.

Foto: Borko Samec/Sesvete danas

Na MIMI kupu održanom u gimnazijskoj sportskoj dvorani sudjelovalo je devedesetak najmlađih nogometaša.Škola nogometa M-M koja prve nogometne korake pokazuje najmlađim budućim nogometašima priredila je 8. MIMI cup na kojem je sudjelovalo devedesetak  predškolaca, polaznika škole nogometa za najmlađe.  Najmlađe posebno je oduševilo pojavljivanje maskote Mimija, ali i Roberta Mudražije, nogometaša Lokomotive koji se rado slikao s mališanima. 


Mladen Mandić, predsjednik škole nogometa sa sjedištem u gimnazijskoj sportskoj dvorani posebno je ponosan na svojih stotinjak mališana koji upravo u ovoj školi uče prve nogometne korake, a možda netko od njih jednog dana postane i nogometna zvijezda. 


"Svake godine imamo ovakav turnir, uvijek nečime iznenadimo mališane, a oni nas sa za njihovu dob već izvanrednim nogometnim potezima", kazao nam je Mandić prilikom  početka turnira održano u subotu dopodne, kako i priliči dobi ovih nogometaša, u gimnazijskoj sportskoj dvorani, a gdje su se uz ulaz na prigodnom štandu budući mali nogometaši mogli odmah i učlaniti.


Vezane vijesti
Ažurirano: 20.6.2024. 13:20:59

Create Account