Najmlađi nogometaši hrabro se držali po kiši na 2. Kraljevec kupu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 20.11.2022. 14:39:59
Najmlađi nogometaši hrabro se držali po kiši na 2. Kraljevec kupu

Foto: NK Sesvetski kraljevec; pobjednici u kategorili Zagići NK Sesvete

U petak i subotu odigran je 2. Kraljevec kup, međunarodni nogometni turnir za Zagiće i Limače.



Ponovo veliki broj nogometnih ekipa gotovo svih najvećih i mnogih većih hrvatskih nogometnih klubova okupio se u petak i subotu u Sesvetskom Kraljevcu na 2. Kraljevec kupu, nogometnom turniru za najmlađe nogometaše, odnosno uzraste, kako su nazvani, Zagići, rođeni 2014/2015 i Limači, rođeni 20212/2013. godine. 


Najmlađi nogometaši Zagići igrali su u petak po velikoj kiši, no niti to im nije smetalo da hrabro odigraju svoje utakmice na dva nogometna terena.  Na posljetku najbolji su bili mali nogometaši iz Sesveta, članovi NK Sesvete, drugo mjesto zauzeo je NK Bubamara, teći su bili mališani iz NK Lokomotiva, a 4. mjesto zauzeli su susjedi iz NK Dugo Selo.


Limači, nogometaši od 9 ili 10 godina, igrali su u subotu, a turnir su osvojili dečki iz NK Varaždin. Drugi je bio NK Osijek, treće mjesto pripalo je NK Lokomotivi, dok je Dubrava bila četvrta. 


Na finalnim utakmicama i podjeli medalja i nagrada bili su i legendarni Zorislav Srebrić, Tomislav Svetina i mnogi drugi uzvanici. Turnir je ponovo izvrsno organizirao NK Sesvetski Kraljevec, a u cilju očuvanja spomena na žrtve Vukovara i Škabrnje.

Konačni poredak Zagići:



Konačni poredak limači:



Vezane vijesti
Ažurirano: 4.11.2023. 11:28:53

Create Account