Počelo nogometno prvenstvo 2. lige, Sesvete remizirale kod Međimurja

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 20.8.2022. 9:49:24
Počelo nogometno prvenstvo 2. lige, Sesvete remizirale kod Međimurja

Foto: e-međimurje/Zlatko Premuš

Nakon reorganizacije sustava natjecanja započelo je natjecanje u 2. Hrvatskoj nogometnoj ligi, Sesvećani bili u gostima u Čakovcu.Započelo je natjecanje u 2. HNL-a što je ustvari treći rang natjecanja u Hrvatskoj. Nakon ispadanja iz druge lige u niži rang, Sesvete su se ponovo našle u ponovo jedinstvenoj 2. Hrvatskoj nogometnoj ligi.  Prve dvije sada se zovu Supersport HNL što je najviši rang i 1. Hrvatska nogometna liga što je drugi rang.


U jučerašnjoj utakmici Sesvećani su gostovali u Čakovcu kod Međimurja i odigrali neriješeno 2:2.


Poveli su gosti u 28. minuti preko Đakovića, a s tih 1:0 se otišlo na odmor. Domaći su i dalje opasniji, a u 51. minuti nakon kornera, drugi pogodak za domaće postiže Kegelj. Nakon toga pogotka bude se gosti koji preuzimaju inicijativu, žešće napadaju, te u 71. minuti nakon ubačaja iz kuta Tin Kulenović najbolje se u gužvi snalazi i smanjuje vodstvo domaćih na 2:1.


Kad su već svi vidjeli kraj utakmice u prvoj minuti sučeve nadoknade po velikom pljusku Neven Lašto uspijeva izjednačiti za prvi bod u novoj sezoni nogometaša Sesveta.


Inače Sesvete su u cijelosti promijenile momčad, nitko iz prošlog sastava nije ostao. U drugom kolu idućeg petka, 26. kolovoza Sesvećani dočekuju momčad Jadrana iz Ploča.Vezane vijesti
Ažurirano: 18.2.2024. 13:12:08

U Sesvetskoj Sopnici treba:

Slušati Grad i  prenamijeniti postojeći društveni dom u vrtić
Srušiti staru zgradu i izgraditi novi objekt  vrtića i društvenog doma
Ne raditi ništa, ostaviti stvari kakve sada jesu
Odseliti se u inozemstvo
Nisam upućen, ne znam o čemu se radi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account