Povodom 75 godina kluba, ženska ekipa NK Sesvetski Kraljevec u nedjelju domaćin ŽNK-u Hajduk

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 12.6.2024. 16:35:24
Povodom 75 godina kluba, ženska ekipa NK Sesvetski Kraljevec u nedjelju domaćin ŽNK-u Hajduk

Foto: NK Sesvetski Kraljevec

Ženska ekipa NK Sesvetski Kraljevec za 75 godina Kluba  ugostit će ŽNK Hajduk u Sesvetskom Kraljevcu na rođendanskoj utakmici.NK Sesvetski Kraljevec na svojoj je fcb stranici najavio da će 16. lipnja biti domaćin jednog velikana ženskog nogometa u Hrvatskoj - ŽNK Hajduk. Radi se o klubu koji je u samo tri sezone iz 2. HNLŽ došao do Lige za prvaka!


Izvještavali smo kako je NK Sesvetski Kraljevec prošle sezone osnovao žensku seniorsku ekipu koja je nakon vrlo kratkog vremena stasala u ekipu koja se natječe u 2. HNLŽ skupini A pod vodstvom Ivane Car, voditeljice škole ŽNK Dinamo. Među dvanaest klubova djevojke drže uvjerljivo 5. mjesto. Djevojke su još uvijek samo veliki zaljubljenici u nogomet i ne primaju nikakvu naknadu te uz pomoć sponzora AGS Hrvatska ruše sve prepreke, a tog 16. lipnja s početkom u 18 sati će u Sesvetskom Kraljevcu odigrati revijalnu utakmicu sa velikim ŽNK Hajduk.


 Saznajemo da će NK Sesvestki Kraljevec u narednom periodu proslaviti 75 godina postojanja te će tim povodom organizirati mnoga događanja o kojima ćemo naknadno izvijestiti.


Članak priredila Silvija Lažeta


Vezane vijesti
Ažurirano: 29.6.2024. 8:36:33

Create Account