Solinjanima u Sesvetama puna mreža, ali ne ribarska!

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 23.10.2021. 15:25:55
Solinjanima u Sesvetama puna mreža, ali ne ribarska!

Foto: Sesvete danas, arhiva

U 10. kolu 2. HNL-a Sesvete su u petak popodne ugostili momčad Solina i "počastili" ih s punom mrežom - 4:0 (2:0).




Nogometaši Solina vraćaju se doma s punom mrežom, ali ne ribarskom, nego onom s nogometnog gola. Sesvećani su ih "počastili" s četiri komada, po dva u svakom poluvremenu.


Nevjerojatnu su utakmicu odigrali sesvetski nogometaši u petak popodne po teškom od kiše natopljenom terenu. Do vodstva dolaze već u 21. minuti kad je nakon nekoliko napada  za redom domaćih u kojima je gol visio u zraku Italo Montano Cortes na ubačaj iz lijevog kuta Lazara Vujanića glavom zakucao loptu u mrežu gostujućeg golmana.


Drugi pogodak za Sesvete je na razini eurogola. U 36 minuti s desne strane je ubačena lopta na sredinu do Josipa Mijatovića koji s dvadesetak metara hladnokrvno pogađa gol Ivana Kargotića koji je loptu samo ispratio pogledom i svoj lijevi gornji kut.


S 2:0 završeno je prvo poluvrijeme, a domaći i u nastavku nastavljaju pritiskati domaćine koji su se gotovo raspali. Nakon tko zna kojeg po redu napada loptu prima Adel Mohamed Nourredine Gafaiti koji s lijeve strane u trku ulazi u kazneni prostor gostiju gdje ga domaći igrač ruši i sudac Mateo Čalić bez razmišljanja pokazuje na bijelu točku. Loptu samouvjereno uzima Lazar Vujanić koji loptu silovito šalje uz desnu stativu i povećava vodstvo.


Konačni rezultat nakon samo 3 minute domaći postižu konačnih 4:0. Nakon silovitih napadačkih valova u jednog gužvi pred golom najbolje se snašao Vinko Bičanić koji iz okreta udara loptu i šalje ju u mrežu konfuzne gostujuće obrane.


Nova su tri boda upisana što je odmah odmaknulo sesvetsku momčad s s dna tablice.

U narednom kolu 31. listopada Sesvete gostuju u Zmijavcima kod šestoplasirane Croatie.



Vezane vijesti
Ažurirano: 6.4.2024. 13:27:17

Create Account