U napetoj atmosferi susjedskog derbija Sesvete protiv Dugog Sela u zadnjim sekundama izgubile dva boda

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 1.4.2023. 9:16:35
U napetoj atmosferi susjedskog derbija Sesvete protiv Dugog Sela u zadnjim sekundama izgubile dva boda

Foto: Borko Samec, Sesvete danas

U utakmici 21. kola HNL-a Sesvete su na domaćem terenu odigrale neriješeno 1:1 (1:0).



Jučerašnja utakmica susjedskog derbija između Sesveta i Dugog Sela bila je sve drugo samo ne ljubazno susjedska. U susretu punom napetosti velike dinamike, žustrih startova u kojem su Sesvete izgubile pobjedu u posljednjim sekundama utakmice podijeljena su dva crvena kartona i 9 žutih. 


Već u drugoj minuti sutkinja Jelena Pejković koja je, čini se, izgubila pomalo konce susreta, dosudila je, čini se pravdao kazneni udarac za domaće kojeg je sigurno realizirao Mateo Topić. 


Od tada viđamo vrlo žustru, na trenutke napetu utakmicu punu tenzija s obje strane. Krajem prvog poluvremena nakon Guja probija desnu stranu, ide sam prema golu i kapetanu Dugoselčana Ivanu Filipoviću preostaje jedino uklizavanje, no učinio je to s obje noge i malo iza Guje, tako da mu je sutkinja dosudila izravni crveni karton. Uslijedilo je veliko negodovanje gostiju koje je bilo na rubu incidenta, a u međusobnom naguravanju najveću glupost napravio je igrač Sesveta Nino Vukasović koji je već imao žuti karton, ma ne nakon malo pretjerane reakcije zaradio drugi žuti odnosno isključujući crveni i time oštetio svoju ekipu za brojčanu prednost.


U drugom poluvremenu susret se još dinamizira, sutkinja dijeli žute kartone domaćinima kao djeci bombone i cijeli susret u konačnici gotovo završava pobjedom Sesvećana, no u petoj minuti sudačke nadoknade Petar Radoš postiže izjednačujući pogodak i tome odnosi domaćinima dva boda s Radnikovog stadiona. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 20.4.2024. 12:54:59

Create Account