Završeno prvenstvo SuperSport Prve NL-a, Sesvete završile sezonu porazom, ali na odličnom 4. mjestu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 2.6.2024. 11:56:49
Završeno prvenstvo SuperSport Prve NL-a, Sesvete završile sezonu porazom, ali na odličnom 4. mjestu

Foto: Borko Samec, arhivska fotografija

Odigrano je nekompletno posljednje kolo SuperSport Prve nogometne lige, u Zmijavcima Croatia - Sesvete 3:1 (2:0).U posljednjem kolu sezone nogometaši Sesveta gostovali su u Zmijavcima kod Croatie, no Sesvećanima ta utakmica nije baš ništa značila jer su već ranije bili zacementirani na četvrtom mjestu, u posljednjem kolu nisu mogli niti gore, niti dolje, pa se stoga nitko nije previše brinuo zbog smanjenog rostera igrača na kraju sezone. 


Trener Rac dao je priliku i nekim igračima koji imaju manju minutažu, ili ju uopće nisu još imali. 


Domaćini su došli u vodstvo pod kraj prvog poluvremena, u 40 minuti preko Dine Šimunića, a samo dvije minute kasnije drugi pogodak za domaćine postiže Antonio Prskalo. Na početku drugog poluvremena priliku je iskoristio Lovro Lazar koji u 49. minuti smanjuje na 2:1, a konačan rezultat i pobjedu domaćina Gojko Gadže u 65. minuti, te time s tri boda olakšava domaćinima preživljavanje na 9. mjestu poretka.


Derbi sezone igra se popodne u Gradskom vrtu u Osijeku između Zrinskog i Šibenika gdje pobjednik dobiva najveći mogući dar, plasman u elitni hrvatski nogometni rang, a Zrinskom je dovoljan i remi.
Vezane vijesti
Ažurirano: 11.5.2024. 8:28:37

Create Account